Amestec de plante

de Bunica in Conserve, 9 Noi 2014 | 4633 vizualizari

 

In urma cu o luna de zile am fost in vizita la o prietena care sta la curte. Avea un colt de gradina amenajat cu plante aromatice. Mi-a dat din fiecare. Venind acasa le-am pus la uscat. Dupa ce s-au uscat, le-am curatat de pe tije si am facut un amestec de plante. Astazi l-am probat la peste. Este fenomenal! Voi da cantitatile pe care le-am avut.

 

INGREDIENTE

  • o legatura cimbru
  • o legatura cimbrisor
  • o legatura rozmarin
  • o legatura busuioc
  • 3 fire menta
  • 3 fire lavanda
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Amestec de plante:

Plantele uscate se curata frunzele de pe crengute.

Se amesteca intr-un vas,apoi se  maruntesc prin frecare intre palme.

Se pun intr-un borcan ,se inchid ermetic si se pastreaza in camara.

Lefolosim atunci cand este necesar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Amestec de plante" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu mere, nuca si suc de portocale

de oanapl 7

ieri la 16:24

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Cum se fierbe porumbul cu unt si plante aromatice( herbe de provence)