Amandine

de Oana in Prajituri, 30 Apr 2009 | 34878 vizualizari

COMENTARII (17)

ANCA 1

01.12.2009, 18:36

Bubuleee, la crema galbenusurile se pun crude, dar nu se pune pe foc deloc?..ramane doar asa, unt cu zahar, ou crud si rom??

Michelle 1

01.12.2009, 18:47

oul crud?

arata bine

Miha 1

01.12.2009, 19:00

Da, crema de amandine se face cu galbenusul crud. Iese la fel de buna si fara galbenus. Eu n-am pus niciodata.

gaby_duceag 1

01.12.2009, 19:13

EU AM PUS INTOTDEAUNA,3!(sau doua,cand n-am avut bani)
e prajitura mea preferata.insa..glazura..pt mine..e pe baza de cacao,nu de ciocolata.

gaby_duceag 1

01.12.2009, 19:13

am uitat.eu pun margarina unirea,nu unt si e la fel de buna

Adinuta 1

01.12.2009, 19:27

Draga Gaby, dar de ce margarina? nu e sanatoasa deloc

Oana 1

01.12.2009, 22:30

Da, Ancuto, e cu galbenus crud. Daca Miha zice ca n-a pus, poti sa nu pui...nu stiu, n-am facut fara La maioneza nu pui galbenus crud?

ANCA 1

01.12.2009, 23:34

mah,noi nu suntem fani maioneza, mancam decat la salata de beof, altfel ff rar de 3-4 ori/an maxim..nu stiu ce sa zic, galbenusul ala crud nu ma incanta deloc, vedem la fata locului

Oana 1

02.12.2009, 00:00

Pai si noi la fel Ce mai conteaza la o crema sau la un tiramisu Cel putin la crema asta poti sa nu pui! dar la tiramisu eu pun, altfel nu fac

ANCA 1

02.12.2009, 00:03

pai pe mine ma enerveaza ideea de crud, Bubule..nu ca ar conta altfel, macar de nu s-ar simti la gust..maioneza, e altceva, probabil ca p-aia asa o stiu dintotdeauna, d-aia nu mi se pare ciudat..nici tiramisu nu am incercat inca, dar ne facem curaj

Oana 1

02.12.2009, 00:38

Anca, stiu! la fel simt si eu! cand aud de galbenus sau ou crud in ceva....daaaar...nu se simte deloc la gust, pentru ca in crema pui rom si e atat de buna ca uiti Ma rog, eu zic ca daca faci o data merge La praji asta chiar nu as mai pune, as inventa eu altfel...dar la tiramisu...hmmm..acolo ma risc rau

ANCA 1

03.12.2009, 17:53

facut! ffff bune!! am pus 2 galbenusuri la crema!

rivka 1

03.12.2009, 18:13

arata foarte bine prajitura asta, cred ca e super buna ia sa o incerc si eu

liana_geicu 1

04.12.2009, 21:18

Amandina este preferata mea! are un gust inconfundabil! suuuper, suuper!

Oana 1

04.12.2009, 22:14

Ma bucur ca a fost buna, Ancuta Lia, Rivka, merita incercata

mamidesara 1

13.03.2010, 19:51

elena1988 1

10.02.2011, 16:21

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Amandina de post by Lavinia