Cui nu-i place amandina?! Si de ce sa o cumparam plina de e-uri, cand putem sa o facem acasa...?! Plus sa e mult mai buna si sti ce ai pus in ea :)
Pt blat: -Bati albusurile spuma cu sarea, 5 lg de apa si zaharul. Adaugi cacaoa, cele 7 galbenusuri batute separat si faina. Amesteci toate ingredientele cu mixerul, apoi torni compozitia in tava si coci 25 min. (poza 1)
Pt crema:- freci zaharul cu ouale si cacaoa(poza 2)
-le fierbi pe aburi pana se caramelizeaza(poza 3)
-separat amesteci untul cu 7 lg zahar(poza 4)
-le amesteci cu crema racita (poza 5)
-blatul il tai in doua si il insiropezi cu cafeaua (poza 6)
-torni crema peste blat (poza 7)
-si o intinzi uniform (poza 8)
-pui cealalta bucata de blat deasupra, tai prajitura (poza 9)
-prepari glauzura dupa instructiunile de pe plic, si glazurezi fiecare bucata in parte (poza 10)