Altfel de fasole verde...

de Mitinita in Aperitive / Garnituri, 17 Feb 2011 | 4215 vizualizari

 

O altfel de garnitura langa friptura...

 

INGREDIENTE

  • 500 gr fasole verde
  • 1 lingura de unt
  • 1 lingura de patrunjel tocat
  • 1 lingurita zeama de lamaie proaspat stoarsa
  • varf de cutit de sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Altfel de fasole verde...:

Se fierbe fasolea verde in apa cu sare,cam 15 minute sau pana cand s-au inmuiat.

Intr-o tigaie se incalzeste untul,se adauga fasolea verde scursa de apa si se incalzeste.

Se ia de pe foc si se adauga lamaia,patrunjelul,sarea si piperul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Altfel de fasole verde..." nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte III rosu

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (13)

elena1988 1

18.02.2011, 14:18

aziz 1

18.02.2011, 15:20

Bunica 1

19.02.2011, 07:33

Daca-ti place usturoiul pune si putin mujdei ! Un deliciu !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sufle de fasole verde