Alivanca Moldoveneasca

de Gherca Daniela in Aperitive / Garnituri, 3 Apr 2014 | 11431 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua,
  • 5-6 linguri de zahar (dupa cum dorim, mai dulce sau nu)
  • 2 cani cu chisleac (lapte batut)
  • 2 cani cu malai
  • o jumatate cana cu faina alba
  • 50 ml ulei
  • o lingurita de sare
  • 400 g branza vaci
  • 150 g branza de oi
  • 1 ligurita bicarbonat stins cu lamaie sau otet
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Alivanca Moldoveneasca:

Se amesteca toate ingredientele, iar la sfarsit, se adauga branza, amestecand usor, pana se incororeaza si aceasta. 

Se toarna compozitia intr-o tava mare tapetata cu hartie de copt si se da la cuptorul preincalzit la 180 grade, pana se rumeneste usor deasupra.

 Se serveste cu smantana sau cu chisleac

Reteta aceasta o facea mama acasa in rola sobei....mmm si ce frumos mirosea. V-am facut pofta?

Daca ti-a placut reteta noastra "Alivanca Moldoveneasca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu afine și ciocolată albă - Rețeta pentru un desert cu fructe, aromat și delicios

pe 27.09 la 16:57

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri

pe 27.09 la 16:08

Rulouri sendviș - Rețeta rapidă pentru o gustare delicioasă

pe 27.09 la 10:54

Tocăniță cu legume și carne de porc - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 26.09 la 11:00

Tarta rapidă cu mere - Desert fraged și gustos

pe 25.09 la 10:40

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Alivanca