Acordeoane

de Oana in Aperitive / Garnituri, 31 Oct 2009 | 9214 vizualizari

 

O garnitura super buna si super usor de realizat. Se poate servi doar cu o salata verde, bun, bun!

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi mari si lunguieti
  • feliute de muschi file sau sunca presata
  • feliute de cascaval
  • cateva ciuperci champignion mari
  • doi ardei grasi
  • 100 g unt
  • sare
  • piper
  • folie de aluminiu
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Acordeoane:

Cartofii se curata de coaja, se spala si se taie felii, dar nu de tot, pana jos. Se aseaza pe o folie de aluminiu suficient de mare sa se poate impacheta apoi cartoful in ea. Printre feliile de cartof se aseaza alternativ, o feliuta de sunca sau muschi, o felie de ciuperca si o felie de ardei gras. Se sareaza si pipereaza cartoful. Se aseaza desupra cateva feliute subtiri de unt si o felie de cascaval. Se impacheteaza in folia de aluminiu si se pun intr-o tava. Se lasa la cuptor pana se inmoaie cartoful, apoi se da la o parte staniolul si se lasa sa se rumeneasca putin deasupra. Se servesc calzi, cu cascaval ras si smantana.

TIPS-URI

1

Se pot umple cu diverse legume, dupa plac.

Daca ti-a placut reteta noastra "Acordeoane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Garnitura cartofi Hasselback