Pasta de corcoduse verzi

de Dana Cristea - pusikmea in Conserve, 8 Iul 2010 | 7872 vizualizari

 

am mancat anul trecut pentru prima oara in viata mea o ciorbita de fasole uscata cu aceasta pasta, din acel moment am zis ca abia astept sa se faca corcodusele ca sa-mipun si eu pentru iarna...cu aceasta pasta se acresc ciorbitele, eu una cred ca o sa pun si la supe :D:)):))

 

INGREDIENTE

  • corcoduse verzi
  • apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de corcoduse verzi:

Spalam corcodusele bine si indepartam coditele.
Le punem la fiert intr-o oala mai mare si adaugam apa astfel incat sa le depaseasca cam cu o palma.

Fierbem corcodusele bine la foc mic, amestecand din cand in cand, pana cand se inmoaie ( incepe sa se ia pielita de pe ele)

Se lasa sa se raceasca, iar apoi le scoatem intr-o strecuratoare mare si frecam bine cu mana sau cu o lingura de lemn pana indepartam samburii si pielita.
Punem din nou la foc mic, si se mai fierbe 5-10 minute,apoi turnam fierbinte in sticle pe care le inchidem imediat.

Sterilizam 30 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de corcoduse verzi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

ana 1

09.07.2010, 13:15

Si mie imi plac!

vero_closca 1

09.07.2010, 13:41

Mitinita 1

13.08.2011, 17:45

de cand caut reteta si deja am gasit 3 pe bucataras

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pasta de corcoduse verzi