Cartofi aurii

de La Ancuta in Aperitive / Garnituri, 21 Noi 2010 | 5208 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi mici
  • 4-5 linguri ulei de masline
  • boia
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi aurii:

Se curata cartofii si se taie felii mai groase si se pun la fiert in apa cu sare. Nu se lasa pana sunt foarte moi.

Se scurg de apa si se condimenteaza cu sare, piper si boia. Se pun la prajit in ulei de masline. Se intorc usor, ca sa nu se zdrobeasca.

Se servesc ca si garnitura la fripturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi aurii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

ieri la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară - Reteta gustoasa si aromata

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

Sos de usturoi cu smantana - pur si simplu delicios

de vasimur 4

pe 05.09 la 15:43

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu kaizer si ardei gras