Budinca cu ciuperci

de divainbucatarie in Aperitive / Garnituri, 1 Noi 2010 | 63773 vizualizari

 

Este un aperitiv rapid, usor de facut si foarte delicios!

 

INGREDIENTE

  • 2 cutii cu ciuperci
  • 50 g cascaval ras
  • 3-4 cepe taiate si calite usor
  • 3 felii franzela inmuiate in lapte
  • sare,
  • piper,
  • patrujel,
  • marar verde
  • 6 oua batute bine
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca cu ciuperci:

Pentru inceput taiem si calim ceapa. Apoi batem albusurile spuma tare. Adaugam galbenusurile, unul cate unul si amestecam usor. Incorporam si ceapa calita, painea rupta in bucatele mici, cascavalul, ciupercile si verdeata. Turnam compozitia intr-o tava tapetata cu ulei si faina si dam la cuptor pentru 40-45 minute la 180°C.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta pastorului