madi_marin

7

Bucataras
Top-Chef

Ploiesti

Bucataras din 22.03.2009

RETETE670
PRIETENI210
Retete

Stelute cu telemea

In Aperitive / Garnituri la 21 Ian 2010

Intr-u vas incapator punem faina si peste ea se pun untul la temperatura camerei, telemeaua rasa pe razatoarea cu ochiuri mici, oul, condimentul pentru cartofi prajiti si boiaua. Se framanta un aluat care se lasa la rece 15 minute. Se intinde pe masa infainata o foaie mai groasa din care se...

Budinca de cartofi

In Aperitive / Garnituri la 21 Ian 2010

Cartofii se spala si se pun la fiert in coaja. Cand sunt gata se racesc ,se curata si se taie rondele. Se unge o tava cu ulei si se tapeteaza cu faina. Se pun.....un strat de cartofi,se presara branza, se pun feliile de la un ou si smantana si cate putin din amestecul de oua batute si...

Pangasius cu ceapa si sos la cuptor

In Pangasius la 21 Ian 2010

Se curata ceapa, se spala ,se taie in sferuri si se toaca mai grosier. Se pune intr-o tava cu ulei si se da la cuptor pana se inmoaie un pic. Se scoate tava si se aseaza peste ceapa pestele taiat bucati nu foarte mici.Se condimenteaza si se presara usturoi feliute . Se toarna si 2 cani cu apa si...

Pui pe sticla

In Pui la 21 Ian 2010

Se curata puiul de varfurile aripilor, se spala si se unge cu ulei. Se ,,maseaza,, cu condimente foarte bine. intr-o tava se pune o sticla de bere plina cu apa si pe ea se aseaza puiul.Se pun 2-3 cani de apa in tava si se baga puiul la cuptorul incins. Din cand in cand se roteste sticla si se...

Quiche cu ciuperci

In Aperitive / Garnituri la 20 Ian 2010

Aluatul se lasa la temperatura camerei cu cateva ore inainte de preparare. Se tapeteaza o forma rotunda (eu am avut detasabila) cu hartie de copt si se pune foaia de aluat. Se preseaza bine pe fundul si pe marginile formei, iar marginile nu se decupeaza. Se baga forma tapetata in frigider pana la...

Tort diplomat

In Torturi la 19 Ian 2010

Galbenusurile se freaca bine cu zaharul la bain-marie. Se adauga si laptele si se amesteca pana se ingroasa .Apoi se da la racit. Intr-un vas se pune jumatate din siropul de la toate conservele si tot atata apa si se pune gelatina la hidratat in acest amestec. Dupa 10 minute se pune vasul la...

Tortulet de biscuiti

In Torturi la 19 Ian 2010

Biscuitii se injumatatesc intr-un castron. Se prepara un sirop pe foc dintr-o cana de apa, 3 linguri cu zahar si cacaoa. Se da la racit. Apoi se pune in el lichiorul. Se alifiaza margarina cu  2 linguri de zahar si peste ea se pun biscuitii inmuiati cu  siropul de...

Cartofi cu susan

In Aperitive / Garnituri la 18 Ian 2010

Se curata cartofii, se spala si se taie in sferturi. Se pun le fiert pentru 15 minute in apa cu putina sare.Cand sunt gata se pun intr-o sita ca sa se scurga bine. Se incinge ulei intr-o tigaie si se pun sferturile de cartofi scurse bine de apa. Se pune un singur rand de cartofi ca sa fie mai...

Ciorba de perisoare cu taitei de casa

In Ciorbe la 17 Ian 2010

Se curata legumele si se spala. Ceapa si pastarnacul se toaca marunt, iar morcovul se da pe razatoare.Cartoful se taie cubulete care se pun intr-un castron cu apa rece ca sa nu oxideze. Legumele tocate se pun la calit intr+un pic de ulei, apoi se pune cam 1 l de apa peste ele si se lasa sa...

Chiftelute de pui cu masline

In Aperitive / Garnituri la 4 Ian 2010

Se dezoseaza pieptul de pui si se taie cubulete. Ceapa si usturoiul se toaca nu foarte marunt si se pun impreuna cu carnea in vasul robotului. Se toaca bine ingredientele si se pun intr-un castron.Se adauga deasupra pesmetul , verdeata ( eu am avut marar si ceapa verde uscate), sare si piper dupa...

Afisate 661 - 670 din 670 retete    

Postari recente

publicat la 23.01.2022

Desert cornuri dulci pufoase

publicat la 17.01.2022

Tocanita cu naut

publicat la 09.01.2022

Ciorba de caltabos afumat

Horosmopul tau de astazi:

Taur

Nu e niciodată prea târziu pentru a te apuca de sport. Deci mai poţi aştepta.

 
 
 

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]