izulika

1

Bucataras
incepator

Bucataras din 07.04.2010

RETETE68
PRIETENI50
Retete / Mancaruri cu carne

Aripioare picante

In Pui la 16 Oct 2013

Aripioarele se spala cu apa rece,apoi se scurg bine de apa si se pun intr-o tava termorezistenta,peste ele se adauga uleiul,cimbru,boiaua,delicatul si sarea.Se unge bine fiecare aripioara cu acest amestec.La sfarsit se adauga vinul,si se da la cuptor pana se rumenesc frumos.

Sarmale in foi de varza dulce

In Mancaruri cu carne la 30 Mai 2011

Mai intai de toate se curata varza de primele foi si i se scoate cotorul scobind cu ajutorul unui cutit.Intr-o oala se pune apa la fiert cu 2 lingurite sare iar cand da in clocot se pune varza, frunzele se scot pe masura ce se oparesc atentie insa cat timp le lasati sa nu se opareasca prea tare,...

Sos de ciuperci cu piept de pui

In Pui la 17 Feb 2011

Pieptul de pui se taie cubulete si se prajeste intr-o tigaie cu putin ulei Ceapa si ardeiul se curata apoi se toaca marunt Intr-o oala se pune putin ulei apoi se pune ceapa si ardeiul la calit Dupa ce s-au calit bine se adauga pieptul de pui prajit peste si pasta de tomate Ciupercile...

Pui pe sticla

In Pui la 17 Feb 2011

Puiul se curata si se spala bine in interior, i se taie pielita de la gat, se unge cu ulei apoi se adauga condimentele pe toata suprafata.O sticla de bere se curata de eticheta si se umple cu apa, apoi se aseaza puiul pe ea.Intr-o tava, se adauga un strop de ulei si cartofii taiati in patru,...

Tocanita de pui

In Pui la 17 Ian 2011

Intr-o cratita se adauga putin ulei, apoi se pun la prajit ciocanelele, morcovul taiat rondele, ceapa si ardeiul tocate marunt, cartofii taiati cubulete.Se lasa la calit aproximativ 15 minute dupa care se adauga apa fierbinte cat sa acopere cartofii.Se lasa sa fiarba apoi se adauga pasta de...

Tochitura

In Porc la 7 Ian 2011

Carnea se taie cubulete ceapa se curata si se taie in patru carnatii se taie in doua Intr-o oala de marime potrivita, se adauga uleiul si se pune la incins, apoi se adauga carnea se amesteca de cateva ori dupa care se pune sarea si ceapa.Se lasa la prajit aproximativ 10 minute...

Pui la punga magica

In Pui la 27 Oct 2010

Puiul se proportioneaza si se spala cu apa rece,se lasa bucatile de carne sa se scurga de apa apoi se desface punga maggi si se pun bucatile de carne in punga peste carne se pun condimentele si se amesteca bine cu mana.Se leaga la gura apoi se  pune punga intr-o tava si se inteapa de cateva...

Chiftele marinate

In Mancaruri cu carne la 26 Sep 2010

Carnea se pune intr-un castron mai mare dupa care se adauga peste ceapa verde tocata rondele,mararul,patrunjelul,condimentele, cele 2 linguri de faina, oul si usturoiul dupa care se amesteca bine si se lasa sa se odihneasca aprox 20 de minute.Intro tigaie se pune ulei la incins se ia cate o...

Musaca cu carne

In Vita la 21 Sep 2010

Cartofii se curata de coaja si se pun la fiert cu un praf de sare, dupa ce au fiert se zdrobesc ca pentru piure iar apoi se adauga smantana si putina sare. Intre timp uleiul se pune la incins  intr-o tigaie ceapa si ardeiul se curata si se toaca marunt apoi se adauga peste ulei si se lasa...

Friptura de pui cu sos de rosii

In Pui la 5 Sep 2010

Puiul se proportioneaza iar apoi fiecare bucata de carne se da prin ulei si se aseaza in tava presarand putina sare deasupra .Se pune in cutorul incalzit si se lasa pana se rumeneste.Intre timp se prepara sosul, se pune tot continutul din conserva intr`un castron mai mare si se paseaza usor...

Reteta de tocanita de cartofi cu costita afumata, o mancare gustoasa

In Mancaruri cu carne la 5 Sep 2010

Cum se prepara Reteta de tocanita de cartofi cu costita afumata, o mancare gustoasa Ceapa se toaca marunt, si se pune la prajit in cele 4 linguri de ulei, apoi se adauga morcovul taiat rondele, ardeiul tocat cubulete si costita taiata dupa preferinta. Se amesteca bine si se lasa aprox 10 min...

Orez Jasmine cu sos picant

In Porc la 20 Aug 2010

Intr-o oala se pune apa la fiert,iar cand da in clocot se adauga orezul si se lasa sa fiarba cca 20 de minute la foc potrivit, amestecand din cand in cand.Dupa ce s-a fiert se pune intr-o sita si se lasa la scurs.Sosul picant se prepara ca aici...

Tocanita de ficatei si pipote ca la mama acasa

In Mancaruri cu carne la 30 Iun 2010

Cum se prepara reteta Tocanita de ficatei si pipote ca la mama acasa Ceapa, ardeiul si rosia se toaca marunt.Pipotele se spala bine si se curata,iar ficateii se pun in 2-3 ape inainte de folosire.Separat intr-o oala se pune uleiul la incins dupa care se adauga ceapa si ardeiul,se lasa la...

Cartofi la capac cu mujdei de usturoi si piept de pui

In Pui la 28 Iun 2010

Cartofii se curata de coaja se spala si se taie ca pentru cartofi pai.Intr-o tigaie sau tuci se adauga uleiul,apoi cand s-a incins putin se pun si cartofii si se acopera cu un capac.Se amesteca din cand in cand pentru a nu se lipi. Cand cartofii s-au inmuiat se adauga 3-4 linguri musdei de...

Frigarui

In Mancaruri cu carne la 22 Iun 2010

Slanina se taie in feliute subtiri, rosiile se taie feliute mai groase, ardeiul verde si cel rosu se taie dupa cum au dimensiunea si cuburile de carne, ciupercile se curata si se spala iar apoi li se ia piciorusul. Se aseaza pe bete dupa cum vreti, iar apoi se ung cu ulei se condimenteaza si...

Ardei umpluti

In Mancaruri cu carne la 22 Iun 2010

Ceapa verde, mararul si patrunjelul se toaca marunt si se pun la calit in cele 4 linguri de ulei.Se amesteca bine dupa care se adauga pasta de tomate si cele 3 linguri de orez se mai lasa  5 minute si apoi se da la racit.Dupa ce compozitia s-a racit se pune peste carnea tocata, apoi se...

Chiftelute cu verdeata

In Mancaruri cu carne la 13 Iun 2010

Se pune carnea intr-un bol mai mare dupa care se adauga, cartoful fiert si zdrobit,usturoiul pisat,cele 2 linguri cu faina,oul, foile la ceapa tocate marunt, patrunjelul 3 linguri, si marar la fel,sarea,piperul,cimbru si se framanta bine. Amestecul rezultat se da la frigider timp de 30 de...

Snitele din piept de pui

In Pui la 11 Mai 2010

Dezosam pieptul de pui,apoi il taiem fasii. Se bate cu ciocanul de snitele doar pe o parte pentru a nu`l subtia prea tare. Dupa ce am batut carnea se sareaza. Separat intr`un castron se sparg cele 2 oua,se adauga piper si delicat si se amesteca bine. Intr-o tigaie se pune ulei la...

Fasole cu carnati

In Mancaruri cu carne la 3 Mai 2010

Se taie ardeiul, morcovul si ceapa marunt apoi intr`o tigaie se pun 3-4 linguri ulei si se calesc legumele si cele 2 linguri pasta de tomate.Intre timp fasolea se spala sub jet de apa rece si se pune intr-o oala si se acopera cu apa atat cat sa fie toata sub apa si se lasa la foc mic.Cand incepe...

Mazare cu costita afumata

In Mancaruri cu carne la 26 Apr 2010

Se toaca ceapa si ardeiul marunt si se prajesc in uleiul bine incins, apoi se adauga costita taiata in bucati mici si pasta de tomate.Se amesteca si se lasa inca 10 minute la prajit intre timp se spala mazarea din conserva sub jet de apa rece apoi se adauga peste costita si se pune apa cat sa se...

Gulas cu galuste de paine (houskove knedliky asa cum le spun cehii)

In Mancaruri cu carne la 18 Apr 2010

Gulas :Se topeste untul apoi se adauga ceapa tocata marunt impreuna cu usturoiul si se lasa la prajit pana se inmoaie apoi se adauga carnea iar dupa 10 min se adauga boiaua si kimenul se amesteca si se pune 500 ml apa dupa care se lasa sa fiarba.Cand carnea este fiarta se adauga vegeta,piper si...

Piure de cartofi cu sos picant

In Mancaruri cu carne la 13 Apr 2010

Piure: Curatam cartofii de coaja si ii punem la fiert.Cand sunt fierti se scurg de apa se zdrobesc si se adauga untul,laptele si sare dupa gust. Sos picant : Se pun intr-o cratita 3-4 linguri cu ulei cand uleiul este incins se adauga carnea si se prajeste in jur de 15 min.Separat intr-un...

Cartofi natur cu carnati prajiti si salata de varza

In Mancaruri cu carne la 12 Apr 2010

Salata : Se toaca varza si mararul (3-4 fire) se adauga sare,piper,ulei dupa gust. Cartofii : Se curata de coaja, se taie in bucati potrivite si se pun la fiert dupa ce s-au fiert se scurg de apa si se adauga vegeta, uleiul,mararul si patrunjelul verde se amesteca usor  si se servesc...

Piept de pui la cuptor cu salata asortata

In Mancaruri cu carne la 11 Apr 2010

Pieptul de pui se proportioneaza, se adauga uleiul intr-o tava dandu-se cu ambele parti prin ulei apoi se pun condimentele si 4-5 linguri de apa si se da la cuptor 30 de minute (eu l-am tinut 50 pt ca am cuptor electric) Salata : Se  toaca salata, ceapa rondele cu tot cu foile...

Afisate 1 - 24 din 24 retete    

Postari recente

publicat la 17.10.2013

Placinta cu branza

publicat la 16.10.2013

Aripioare picante

publicat la 05.02.2013

Baclava cu nuca

Horosmopul tau de astazi:

Varsator

Tu te gândesti cu nostalgie la perioada anilor ’90, deoarece atunci a fost ultima data când ai umblat dezbracat în public.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 14

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]