adry88

1

Bucataras
incepator

Roman

Bucataras din 25.04.2011

RETETE247
PRIETENI230
Retete

Bomboane

In Dulciuri la 27 Feb 2013

Foaia de napolitana si biscuitii le maruntim la robot Apa o fierbem cu zaharul(se formeaza un sirop)adaugam untul si amestecam pana se topeste, Turnam peste amestecul de biscuiti,adaugam cacao,branza si daca este nevoie adaugam smantana Cu mana unsa cu ulei formam bilute care le tavalim...

Chec cu cacao

In Prajituri la 27 Feb 2013

Ouale le mixam cu zaharul, adaugam treptat uleiul si laptele, adaugam cacaoa amestecata cu praful de copt, dulceata, esenta si treptat faina si amestecam bine Turnam compozitia in tava tapetata cu faina si dam la cuptorul incazit pana trece testul cu scobitoarea. Lasam sa se raceasca si...

Fursecuri spirala

In Dulciuri la 27 Feb 2013

Untul moale il mixam cu zaharul, adaugam oul, praful de sare, zeama de lamaie si treptat faina. Amestecam pana se omogenizeaza. Aluatul il impartim in 2, intr-una adaugam cacao si omogenizam, in cealalta adaugam faina si omogenizam. Invelim bucatile de coca si dam la rece 30 minute....

Gogosi

In Dulciuri la 27 Feb 2013

Amestecam drojdia cu putina apa calduta,1 lingurita zahar,acoperim si lasam deoparte cca 10 minute. Intr-un vas amestecam faina cu coaja de lamaie, praful de sare, zaharul, facem o gaura in mijloc si adaugam ouale batute, amestecul de drojdie, zeama de la lamaie si uleiul si incepem sa...

Prajitura Fanta

In Prajituri la 27 Feb 2013

Blatul -ouale le mixam cu zaharul pana isi dubleaza volumul, adaugam treptat uleiul (ca la maioneza), amestecam usor, dupa care adaugam faina amestecata cu cacao, praful de copt, praful de sare si adaugam treptat in compozitia de ou. Adaugam si esenta si omogenizam. Turnam compozitia in tava...

Piersici

In Dulciuri la 26 Feb 2013

Amestecam faina cu zaharul,praful de copt,sarea,coaja de portocala dupa care adaugam apa si uleiul,omogenizam si adaugam faina treptat pana iese un aluat care nu se mai lipeste. Rupem bucati mici din care vom face bile si le vom aseza in tava tapetata cu hartie de copt,lasand distanta intre...

Fursecuri inima

In Dulciuri la 26 Feb 2013

Galbenusul se mixeaza cu zaharul,adaugam untul maole si mixam pana se omogenizeaza,adaugam zeama de portocala si faina amestecata cu praful de copt si sarea,amestecam pana se incorporeaza.Invelim coca in folie alimentara si dam la rece 30 min. Coca o intindem intr-o foaie si decupam...

Fursecuri cu lamaie

In Dulciuri la 26 Feb 2013

Untul il mixam cu zaharul si coaja de lamaie,adaugam oul si albusul batut,zeama de lamaie si amestecam pana se omogenizeaza Amestecam cca 350 g faina cu praful de copt si adaugam in compozitia de unt,adaugam si laptele si omogenizam(daca este nevoie mai adaugam faina) Din coca rupem...

Iepurasi

In Dulciuri la 26 Feb 2013

Faina o amestecam cu zaharul,zaharul vanilat,drojdia,coaja de lamaie,facem o gaura in mijloc si adaugam untul,iuartul si framantam adaugand treptat apa calduta(daca este nevoie). Acoperim si lasam la dospit 30 min. Luam o bucata de coca si o facem sul dupa care o invartim(ca o spirala)si o...

Mazare cu costita afumata

In Mancaruri cu carne la 26 Feb 2013

Mazarea o scurgem de zeama si o clatim. Punem mazarea la fiert cu apa si sare,lasam sa fiarba cca 3 min dupa care scurgem de apa. In tigaie calim putin ceapa tocata,adaugam morcovul dat prin razatoare si bulionul,lasam sa se caleasca putin dupa care adaugam mazarea,costita afumata si apa...

Sandvis haios

In Sandvisuri la 26 Oct 2012

ungem felia de paine cu crema de branza din cascaval facem 2 cercuri care vor fi ochii taiem un triunghi din cascaval care va fi nasul,vom taia un triunghi din sunca din frunze de ceapa verde ii facem mustata

Sandvis "Pisica"

In Sandvisuri la 26 Oct 2012

Felia de paine o ungem cu crema de branza Din cascaval ii facem ochii si nasul Din frunze de ceapa verde ii facem mustatile

Sandvis cu cascaval si pateu

In Sandvisuri la 26 Oct 2012

Ungem paine cu pateu si adaugam 1 felie de cascaval delaco

Sandvis cu oua

In Sandvisuri la 26 Oct 2012

Pe o felie de paine asezam felii de ridiche, felii de branza topita, felia de sunca si pe deasupra un ou fiert tare taiat felii. Adaugam felia de paine

Sandvis cu sunca

In Sandvisuri la 26 Oct 2012

Pe o felie de paine ungem cu crema de branza, adaugam feliile de castravete, felia de branza topita si felia de sunca si adaugam si cealalta felie de paine

Sandvis cu Miez de lapte si pastrama de porc

In Sandvisuri la 20 Oct 2012

Cornul il taiem in doua si ungem cu crema de branza,adaugam felii de miez de lapte,rosia taiata felii,carnea de porc pregatita inainte

Sandvis cu omleta

In Sandvisuri la 20 Oct 2012

Ciupercile le prajim in putin ulei (le-am fiert inainte) am adaugat feliile de bacon si am lasat sa se caleasca putin impreuna. Separat am batut ouale cu 2 linguri de branza cu smantana, am adaugat peste ciuperci. Amestecam dupa care scoatem pe un servetel absorbant. Cornul il taiem in doua,...

Sandvis "Pestisor"

In Sandvisuri la 19 Oct 2012

Felia de paine o taiem in romb, asezam o felie de cascaval, facem un cerc care va fi capul, din fellile de castraveti vom face solzii si codita si din maslina facem gura si ochii

Sandvis cu bacon

In Sandvisuri la 19 Oct 2012

ungem felia de paine cu crema de branza,ii facem ochii din cascaval nasul si zambetul din bacon

Sandvis "Soricel"

In Sandvisuri la 19 Oct 2012

Cornului ii taiem un capacel cu o adancitura, dupa care ungem cornul cu branza,ii punem capacelul inapoi la care i-am taiat un colt, in fata ii adaugam 1 lingurita de branzica ii facem ochii din cascaval, nasul si mustatile din masline.

Tort Diplomat

In Torturi la 12 Oct 2012

CREMA -laptele il punem la fiert, galbenusurile le mixam impreuna cu zaharul. Cand s-a topit adaugam amidonul si omogenizam. Cand laptele incepe sa fiarba adaugam peste galbenusuri treptat si amestecam, dupa care turnam compozitia in vasul in care am fiert laptele. Punem pe foc amestecand...

Tort cu crema ganache de ciocolata

In Torturi la 12 Oct 2012

BLATUL MARO - galbenusurile le mixam cu apa calduta timp de 2 minute, adaugam zaharul si mai mixam 5 minute. Vom obtine un amestec de consistenta unei spume aerate si pufoase. Adaugam faina amestecata cu praful de copt, cacaoa si amestecam usor. Turnam compozitia in tava si dam la cuptorul...

Placinta cu mere

In Dulciuri la 12 Oct 2012

Untul se mixeaza cu zaharul, dupa care adaugam galbenusurile si mixam dupa fiecare. Adaugam laptele, praful de copt si treptat faina. Framantam o coca care o invelim in folie alimentara si dam la rece 30 minute. Merele le dam prin razatoare si le stropim cu zeama de lamaie, adaugam zaharul,...

Oua in felii de ceapa

In Aperitive / Garnituri la 12 Oct 2012

Ceapa o curatam si o taiem in 2 pe latime Taiem felii nu foarte groase,din felie ramanem doar cu un cerc  Le asezam in tava tapetata cu hartie de copt(se poate face si in tigaie cu putin ulei) Turnam oul in cerc(daca este mare oul,nu punem tot albusul) Procedam la fel si cu...

Savarine

In Prajituri la 11 Oct 2012

Drojdia o desfacem cu putin lapte caldut, Amestecam faina cernuta cu zaharul, sare, facem gaura in mijloc si adaugam drojdia, uleiul, oul intreg si laptele ramas, Amestecam foarte bine, cu o lingura punem in forme (nu pline) si lasam la dospit cca 30 min. Dam tava la cuptor cca 20 minute...

Painici cu ciocolata

In Dulciuri la 11 Oct 2012

Cernem faina intr-un bol mai mare, adaugam sare, zahar, coaja de la 1 lamaie. Facem o gaura in mijloc si adaugam drojdia, sana si amestecam cu o lingura. Adaugam untul topit si racit si incepem sa framantam un aluat elastifc si nelipicios. Acoperim si lasam sa creasca cat isi dubleaza volumul...

Sandwich cu sunca de pui

In Aperitive / Garnituri la 11 Oct 2012

Cernem faina si o amestecam cu sare, zahar si drojdia. Adaugam untul moale si incepem sa framantam. Daca mai este nevoie adaugam apa, trebuie sa iasa un aluat elastic si nelipicios. Acoperim si lasam sa dospeasca pana isi dubleaza volumul Intindem coca intr-o foaie subtire si facem cercuri cu...

Salata de conopida

In Salate la 9 Oct 2012

Intr-o oala punem la fiert apa cu sare Cand fierbe adaugam buchetele de conopida si le fierbem cca 10-15 min Le scurgem de apa si le lasam sa se raceasca, Amestecam maioneza,cu crema de branza,ceapa tocata,adaugam conopida pisata,amestecam si potrivim de sare dupa gust

pulpe de pui marinate la cupor

In Pui la 9 Oct 2012

Carnea o spalam bine,o stergem cu un prosop de bucatarie, Amestecam busuiocul,oregano,rozmarin,usturoiul pisat,foile de dafin rupte bucati, Mustarul il amestecam prima data cu uleiul(ca la maioneza)adaugam vinul si restul de ingrediente,amestecam si ungem pulpele de pui  Le asezam...

Dovlecei pane cu cascaval

In Aperitive / Garnituri la 9 Oct 2012

Dovleceii ii curatam si ii taiem rondele,ii asezam intr-o strecuratoare,presaram sare si lasam 1 ora sa se scurga de zeama Amestecam ingredientele,usturoiul pisat,adaugam faina cat sa iasa ca o smantana mai grosuta, Intr-o tava asezam hartie de copt, trecem feliile de dovlecei prin aluat,...

Afisate 121 - 150 din 247 retete    

Postari recente

publicat la 08.04.2017

Desert gogosi de post

publicat la 08.04.2017

Desert clatite de post

publicat la 08.04.2017

Cartofi cu leurda

Horosmopul tau de astazi:

Berbec

Găseşti în casă o buturugă micuţă, pe care nu-ţi dai seama cine a pus-o în sufragerie. Încerci să o rostogoleşti pe scări, dar te înţepi într-o aşchie şi manifeşti simptomele unei boli tropicale, pe care doar un vraci jamaican o poate vindeca. Acum e momentul! Pipă sau bong? Mai contează?

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 23

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]