Se spala si se curata legumele.Se toaca marunt toate.Fasolea se scurge de apa si se spala bine.
Intr-o oala se pune uleiul la incins,se pun legumele la calit,dupa ce s-au calit se pune fasolea si se completeaza cu apa,cam 3 litri.Se lasa sa fiarba.Dupa ce au fiert toate se condimenteaza,se...
Mai intai am spalat si curata aripile.Le-am pus la fiert in apa rece cu un praf de sare(cam 2 litri).Dupa ce am luat spuma de cateva ori,am pus legumele tocate marunt si am lasat sa fiarba in continuare.Cand au fost aproape gata am pus taitei si am mai lasat sa fiarba.La sfarsit am pus...
Mai intai se scot coditele de la loboda, se spala loboda bine in mai multe ape si se lasa la scurs. Legumele se spala bine, se toaca si se pun la fiert in aproximativ 3 litri de apa cu un pic de sare. In acest timp loboda se taie fideluta si se inmoaie un pic in ulei incins. Cand legumele sunt...
Mai intai am pus carnea taiata cuburi potrivite(dupa gust se portioneaza) la fiert in apa cu un pic de sare.Am luat spuma ori de cate ori este nevoie.
Intre timp am curatat legumele,pe cate le-am tocat si le-am pus la calit intr-o alta oala.Cand carnea este aproape fiarta ,se strecoara supa de...
Mai intai am amestecat pieptul de pui tocat cu orezul( pe care l-am pus cu un pic de apa la foc pana scade apa) cu oul,sare piper.
Am format perisoare pe care le-am pus la foc intr-o cratita cu 2 litri apa.Am luat spuma si am lasat sa fiarba.Intre timp am curatat si tocat legumele cat mai...
Mai intai am am scos la dezghetat fasolea ,apoi am taiat fasolea in bucatele de circa 1,5 cm(dupa preferinta)- eu am folosit fasole verde congelata.
Intr-o oala am pus fasolea verde la fiert in apa cu sare,dupa care am adaugat ceapa tocata marunt,morcovul rondele si untul.Cand sunt fierte am...
Se spala toate legumele, se toaca marunt, iar cartofii cuburi potrivite. Intr-o oala de 3 litri am pus uleiul si morcovul, telina, pastarnacul, ceapa la calit, dupa ce s-au inmuiat am pus si ardeii si rosiile si cartofii. Am completat cu apa si am lasat sa fiarba. Cand sunt aproape fierte am pus...
Mai intai am spalat bine carnea si am portionat-o in bucati potrivite.(dupa preferinta).Am pus-o la fiert cu apa rece si un pic de sare intr-o oala cam de 4 litri.
Am luat spuma ori de cate ori este nevoie.Intre timp am curatat legumele si le-am tocat cat mai mic,varza am tocat-o fideluta ca...
Am spalat bine pieptul de pui si tacamul de pui si le-am pus cu apa intr-o oala de 5 litri la fiert la foc mic.Se ia spuma ori de cate ori este nevoie.Legumele curatate si spalate se pun intregi in oala, impreuna cu carnea si cativa catei de usturoi,foi de dafin,sare si cateva boabe de piper....
Am curatat toate legumele. Ceapa, ardeiul, morcovul, telina, pastarnacul, patrunjelul radacina le-am tocat cuburi mai mici, cartofii cuburi potrivite. Intr-o oala de 4 litri am pus legumele inafara de cartofi, rosii si ardei cu uleiul pentru a se cali un pic. Dupa ce s-au inmuiat am completat cu...
Mai intai am rupt coditele la frunzele de stevie,le-am spalat bine si le-am pus la scurs.
Am curatat si spalat legumele,le-am tocat marunt si le-am pus in oala cu o lingura de ulei ca sa se inmoaie.Dupa ce s-au inmuiat am pus aproximativ trei litri de apa,un praf de sare si am lasat la foc mic...
Am spalat carnea de pui(am folosit aripile si pulpele ,pe care le-am portionat) si am pus-o la foc intr-o oala de 4 litri cu un pic de sare.Intre timp am curatat legumele si le-am tocat marunt.Orezul l-am spalat bine.
Dupa ce am luat spuma am pus legumele in oala si orezul.Am lasat sa fiarba...
Ciorba de fasole
Se spala si se curata legumele.Se toaca marunt toate.Fasolea se scurge de apa si se spala bine. Intr-o oala se pune uleiul la incins,se pun legumele la calit,dupa ce s-au calit se pune fasolea si se completeaza cu apa,cam 3 litri.Se lasa sa fiarba.Dupa ce au fiert toate se condimenteaza,se...
Ciorba cu aripi de pui
Mai intai am spalat si curata aripile.Le-am pus la fiert in apa rece cu un praf de sare(cam 2 litri).Dupa ce am luat spuma de cateva ori,am pus legumele tocate marunt si am lasat sa fiarba in continuare.Cand au fost aproape gata am pus taitei si am mai lasat sa fiarba.La sfarsit am pus...
Ciorba de loboda rosie
Mai intai se scot coditele de la loboda, se spala loboda bine in mai multe ape si se lasa la scurs. Legumele se spala bine, se toaca si se pun la fiert in aproximativ 3 litri de apa cu un pic de sare. In acest timp loboda se taie fideluta si se inmoaie un pic in ulei incins. Cand legumele sunt...
Ciorba de porc a la grec
Mai intai am pus carnea taiata cuburi potrivite(dupa gust se portioneaza) la fiert in apa cu un pic de sare.Am luat spuma ori de cate ori este nevoie. Intre timp am curatat legumele,pe cate le-am tocat si le-am pus la calit intr-o alta oala.Cand carnea este aproape fiarta ,se strecoara supa de...
Ciorba de perisoare din piept de pui
Mai intai am amestecat pieptul de pui tocat cu orezul( pe care l-am pus cu un pic de apa la foc pana scade apa) cu oul,sare piper. Am format perisoare pe care le-am pus la foc intr-o cratita cu 2 litri apa.Am luat spuma si am lasat sa fiarba.Intre timp am curatat si tocat legumele cat mai...
Supa de fasole verde
Mai intai am am scos la dezghetat fasolea ,apoi am taiat fasolea in bucatele de circa 1,5 cm(dupa preferinta)- eu am folosit fasole verde congelata. Intr-o oala am pus fasolea verde la fiert in apa cu sare,dupa care am adaugat ceapa tocata marunt,morcovul rondele si untul.Cand sunt fierte am...
Ciorba cu cartofi noi
Se spala toate legumele, se toaca marunt, iar cartofii cuburi potrivite. Intr-o oala de 3 litri am pus uleiul si morcovul, telina, pastarnacul, ceapa la calit, dupa ce s-au inmuiat am pus si ardeii si rosiile si cartofii. Am completat cu apa si am lasat sa fiarba. Cand sunt aproape fierte am pus...
Ciorba taraneasca cu carne de porc
Mai intai am spalat bine carnea si am portionat-o in bucati potrivite.(dupa preferinta).Am pus-o la fiert cu apa rece si un pic de sare intr-o oala cam de 4 litri. Am luat spuma ori de cate ori este nevoie.Intre timp am curatat legumele si le-am tocat cat mai mic,varza am tocat-o fideluta ca...
Ciorba radauteana
Am spalat bine pieptul de pui si tacamul de pui si le-am pus cu apa intr-o oala de 5 litri la fiert la foc mic.Se ia spuma ori de cate ori este nevoie.Legumele curatate si spalate se pun intregi in oala, impreuna cu carnea si cativa catei de usturoi,foi de dafin,sare si cateva boabe de piper....
Ciorba de legume
Am curatat toate legumele. Ceapa, ardeiul, morcovul, telina, pastarnacul, patrunjelul radacina le-am tocat cuburi mai mici, cartofii cuburi potrivite. Intr-o oala de 4 litri am pus legumele inafara de cartofi, rosii si ardei cu uleiul pentru a se cali un pic. Dupa ce s-au inmuiat am completat cu...
Ciorba de stevie cu orez
Mai intai am rupt coditele la frunzele de stevie,le-am spalat bine si le-am pus la scurs. Am curatat si spalat legumele,le-am tocat marunt si le-am pus in oala cu o lingura de ulei ca sa se inmoaie.Dupa ce s-au inmuiat am pus aproximativ trei litri de apa,un praf de sare si am lasat la foc mic...
Ciorba de pui "a la grec"
Am spalat carnea de pui(am folosit aripile si pulpele ,pe care le-am portionat) si am pus-o la foc intr-o oala de 4 litri cu un pic de sare.Intre timp am curatat legumele si le-am tocat marunt.Orezul l-am spalat bine. Dupa ce am luat spuma am pus legumele in oala si orezul.Am lasat sa fiarba...