Wow cat de interesant..Deci pe bune m-ai lasat masca...nu am auzit si nu am vazut pana acum zahar verde,dar e foarte interesant..Am sa caut sa va zic cum e la gust ...Zici ca e mult mai dulce decat zaharul alb? ...Multumesc din suflet pt articol
Florina iubita foarte interesant articolul am invatat si eu inca ceva de la tine,mersi
Nico nici eu nu am gustat..prin cautarile mele pe net am gasit undeva ca e d 300 de ori mai dulce decat zaharul!!!si ca mai nou Coca Cola si Pepsi vor sa produca un suc indulcit cu asa ceva(informatia asa e gasita pe un site de bussines)...e noul indulcitor minune se pare...deja Pepsi i a si gasit denumirea(dar nu mai stiu) si va fi un suc de fructe indulcit cu asa ceva...deci o fi ceva klumea...la noi cica se gaseste la Plafar si ar fi intre 15-20 de lei cutia...
Criss cu mare drag..de vreo 2-3 saptamani l-am descoperit si eu(ca exista ca produs)...
nu am mai auzit pana acum de asa ceva..nici nu am mai vazut
L-am folosit si eu si nu numai am folosit si siropul de agave si siropul de orez, de artar, ca inlocuitori pentru zahar...totusi trebuie sa iti placa gustul( e putin diferit) si e destul de scump sa-l folosesti la prajituri, cand mancam vegetarian strict aveam in casa( si acum mai am un plafar intreg) numai produse sanatoase sa zic asa, daca faci prajituri cu ou, lapte...etc...nu prea merge sa folosesti eu pun zahar brun, insa la prajituri raw e perfect....dar cine face prajituri raw? Ca nu-s prea pe gustul tuturor frumos Luk ca te gandesti la sanatate
interesant
Elena..Miti..Aziz...
Ruxy am citit si eu ca ar avea un pic mai altfel gustul fata de zahar ...nu m-am gandit ca s-ar folosi la praji ca e desul de scump...asta a fost doar asa ca introducere...nici eu nu folosesc dar n-ar fi rau sa l folosim macar in ceai...sau cafea..