Wu Xing a lansat un restaurant in centrul vechi, pe strada Covaci

Postat de Bucataras in Bucataras FoodPR pe 21 Mar 2012, 22:36

Articol pe placul a 4 bucatarasi
comenteaza

21 martie 2012 va ramine data in care Wu Xing a lansat un restaurant in centrul vechi al Capitalei. Evenimentul a fost deschis de Remus Tiuca, directorul general al Wu Xing, iar atmosfera a fost destinsa de magicianul Robertino, care a reusit citeva numere de efect!

Apoi cuvintul, vorba vine, i-a apartinut maestrului Tusin (cu care ne-am mai intilnit la reteta de Pui Gong Bao). Acesta a facut o demonstratie culinara. L-am auzit discutind cu unul dintre participanti si marturisindu-i ca prefera sa pregateasca manual ingredientele, fara a apela la aparatura de bucatarie. "Cartofii ii tai cu satirul", a povestit, stirnind uimirea. Asta pentru ca erau cartofi taiati foarte subtiri, nu jumatati :). Am promisiunea Oanei Purcareanu (PR-ul Wu Xing) ca imi va inlesni un interviu cu maestrul chinez!

Acesta a pregatit una dintre retetele nou introduse pe piata de compania Wu Xing, "Oaie Tusin", care pot sa spun ca este delicioasa! (daca vreti puteti beneficia de oferta de vouchere a Vulping.ro - doar 7 lei portia)

 

Locatia nu este foarte mare, aranjata stil vagon, cu bucataria la vedere, sfatul nostru fiind sa nu o ocoliti pentru ca se maninca excelent aici, sau se poate lua la pachet! Restaurantul se gaseste pe strada Covaci, in apropiere de Hanul lui Manuc!

Comentarii (2)

22.03.2012, 08:24

Imi plac restaurantele lor , dar cred ca o sa fie criza de caini in Bucuresti , cat de curand .

22.03.2012, 09:03

Nu avem noi norocul asta!

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)