World congress of culinary traditions

Postat de papabundetot in Bucataras in oras pe 15 Mar 2014, 17:56

Articol pe placul a 17 bucatarasi
comenteaza

Faptul ca acest congres culinar a avut loc si intr-o zi de weekend,(el desfasurandu-se pe parcursul a mai multe zile) a fost si un bun prilej sa cunosc si in viata reala cativa oameni cu care pana acum am corespondat doar pe retelele de socializare sau,dupa caz la telefon.

 Primul om pe care l-am cunoscut astazi,este Albert Bertoni,o mare parte din cei care vor citi acest articol cu siguranta il stiu deja,este un om pasionat ca si mine de arta culinara si care,tot ce aseaza in farfurie este cu adevarat Arta. Datorita lui si tin sa ii si multumesc pe aceasta cale,am ajuns si noi astazi la Congress,daca nu mi-ar fi spus Albert ca ajunge in Bucuresti,nu m-as fi gandit,sincer sa merg,pentru ca mereu imi place sa profit la maximum de zilele de weekend pentru a sta cat mai mult prin bucatarie.Nu imi pare insa rau ca am ales sa merg,asa cum am spus am cunoscut oameni pe care ii apreciam dar pe care ii cunosteam doar virtual,ma bucur sa vad ca ei exista si in realitate  Tot astazi am vazut-o in carne si oase si pe draga mea Patricia Badaluta,o fata draga mie,pe care initial am cunoscut-o datorita site-ului bucataras.ro,si cu care mai apoi am pastrat o legatura,ba chiar am si vorbit la telefon doar sa ne vedem mai ramasese,astazi insa…s-a produs si aceasta minune,  

Ce s-a petrecut acolo in cadrul congresului….e mai greu de explicat,eu fiind atrasa mai mult de cei pe care i-am intalnit acolo,am vazut insa o expozitie de torturi pe care am s-o impart cu voi…

Eu sunt pasionata de torturi,prietenii mei care imi urmaresc pagina de facebook papabundetot,stiu deja asta,asa ca m-a bucurat sa vad acolo ca cineva “s-a gandit” si la mine si pasiunea mea 

In aer,plutea asa o incarcatura….am vazut bucatari medaliati,si cu siguranta cunoscuti si apreciati pentru munca lor,expozitii de preparate ,in mare parte traditionale,dar marele castig a fost socializarea reala.

Ne-am pozat,am povestit…a fost o sambata chiar frumoasa,in care am vauzt cu bucurie ca oamenii pe care ii stiu in mediul virtual chiar exista si se afla printre noi 

Cu siguranta,acum astept urmatorul eveniment culinar,la care sa fiu prezenta.

Sambata frumoasa dragii mei!

Comentarii (14)

15.03.2014, 19:33

Multumesc! ma bucur ca va place ce fac in timpul liber

15.03.2014, 19:36

foarte faina ocazia!

23.03.2014, 03:29

Asa spun si eu ca si Meri . Multe avantaje Dar cred ca importanta este pasiunea ce te face sa participi la asemenea evenimente . Cunosc sentimentul placut de a re-cunoaste oameni stiuti virtual Multumim ca ne-ai facut Impartasit placutul eveniment

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola