Echipa Good Food continuă seria de evenimente “La masă cu Good Food” in cadrul Festivalului PROVINO – Vin. Artă. Gastronomie. Pe 16 martie, echipa revistei Good Food îşi dă întâlnire cu toţi bucătarii de plăcere.
Vineri, 16 martie, între orele 14-15, redacţia Good Food te va încânta cu un aperitiv deosebit, costrini şi anghinare, urmat de salată cu jambon, feta, măsline şi rucola, totul îndulcit cu brioşe stropite cu lămâie.
Dacă v-am făcut poftă, Cristina Mazilu, Adina Scorţescu şi Alexandra Trandafir te vor aştepta la standul Good Food. “Suntem foarte entuziasmaţi să ajungem cu evenimentele BBC GoodFood şi în ţară. Cluj-Napoca este prima descălecare a redacţiei în afara Bucureştiului şi abia aşteptăm să ne întâlnim şi cu alţi oameni pasionaţi de mâncare bună, savurată lângă un vin atent ales.
Mai mult, Cluj-Napoca este foarte efervescent în ceea ce priveşte manifestările culturale, aşa că festivalul ProVino completează foarte bine scena oraşului” a declarat Cristina Mazilu, publisher BBC Good Food.
În plus, pe site-ul www.goodfood.ro, am pregătit un concurs prin care se pot câştiga invitaţii la eveniment şi un kit de degustare de vin. Tot ce trebuie să faci este să intri aici http://www.goodfood.ro/concursuri/provino.html să ne spui care este reţeta ta preferată din numărul Good Food de februarie, iar noi te premiem.
Detalii despre întregul program Provino, găsiţi pe http://www.provino.ro La Provino îţi aducem mâncarea delicioasă alături de vinul bun! Good Food este singura revistă de gastronomie din România, o revista care te face să gătesti din plăcere, şi care, pe lângă zona dedicată reţetelor şi meniurilor savuroase, îţi oferă şi poveşti culinare apetisante numai bune de citit când nu intri în bucătărie.