Traseul estic

Postat de Mutulica in Cu de toate pe 12 Dec 2014, 18:50

Articol pe placul a 7 bucatarasi
comenteaza

Traseul estic incepe in zona dintre poarta de acces dinspre Biserica de lemn Mihai Viteazul , Bastionul Eugeniu de Savoia si  Poarta a III-a unde este si  restaurantul Tabara Militara (acces au doar clientii), se trece pe sub podul de la Poarta a III-a prin gradina japoneza si dupa ce urmam linia zidurilor ajungem la gradina romana(aici este o scena de spectacole)  de langa poarta de acces auto pentru masinile de aprovizionare si curatenie si se ajunge la Centrul cultural Ryma , in apropierea Portii a VII-a .Traseul are in aceasta zona o poarta de acces  la care se poate ajunge si cu masina dinspre Orasul de Jos.Accesul cu masina in interiorul zidurilor nu este permis  .Daca va continuati drumul veti ajunge in dreptul Bastionului Sfantul Mihail si puteti iesi pe la poarta din apropiere sau va continuati drumul pana ajungeti in dreptul portii care da spre zona scarilor si parc. O alta iesire este putin mai departe si veti ajunge in apropierea Portii a VI-a . Este un traseu inca nerestaurat complet , dar sunt in plan cateva restaurante si baruri in zona Centrului cultural Ryma , toate intr-un decor medieval.

Comentarii (2)

LUK

LUK
04.01.2015, 20:15

fiind nascuta in Alba Iulia nu pot decat sa ma bucur si sa ma mandresc cand vad ca se vorbeste frumos si la subiect despre orasul meumultumesc

04.01.2015, 21:48

Iti multumesc pentru aprecieri.Imi pare rau ca am spus atat de putine lucruri fata de cat de multe merita Alba Iulia.Poate voi avea sansa sa mai vin in oras. Atunci voi fi un calator avizat.

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]