Supa de baza

Postat de Brindusa in Tipsuri pe 19 Dec 2010 | 6504 vizualizari

Comentarii (3)

20.12.2010, 09:36

f buna ideea de pastrare la congelator..dar eu abia am loc de carne si alte verdeturi sau legume de peste vara...sa mai bag si lichide..,chiar nu am unde.. ce mi-ar placea un congelator d-ala de magazin mareee, sa pastrez eu tot ce vreau!!!!!!!!!!!!!

20.12.2010, 19:35

Mersi, Cristinne.Eu zic sa scoti niste carne, ca oricum nu e prea bine sa mananci din cea congelata si sa faci niste supa. Te scoate din multe "pene" de mancare

19.01.2011, 11:41

aseara am avut 1 pui mare si spatele si pieptul de pui l+am pus la fiert in apa cu cateva legume, eu am avut ceapa si morcov, dupa ce sa fiert carnita, am lasat zeama sa se raceasca si am pus-o intr-un borcan si am bagat-o la congelator, si cnd vreau sa fac supa scot din congelator borcanul, il las la temperatura camerei si gata

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort mimosa.

de Adele 4

la 08:32

Mini tarte cu cremă de iaurt și afine - Rapide și delicioase

ieri la 07:46

Bomboane Tiramisu - Delicii rapide și savuroase

pe 19.11 la 07:37

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

pe 18.11 la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]