Supa crema Dubarry cu scoici cutite de mare

Postat de Sylvia in Tehnici pe 5 Noi 2018 | 2558 vizualizari

Comentarii (7)

05.11.2018, 02:37

05.11.2018, 08:32

Multumim de poveste culinara . Ce frumos le spui tu !!!!
Acum vreo 12 ani am primit din Italia un pachet [ adus in regim de urgenta la lada frigorifica ] cu scoici deosebite proaspat recoltate . Nu am gasit si nici nu stiam sa caut informatii [ le-am tratat ca si scoici normale ]diverse soiuiri printre care si aceste scoici cutit .

05.11.2018, 11:14

Ma bucur ca va placut articolul, puteti sa adpatati si sa inlocuiti scoicile cutit de mare cu alte fructe de mare

05.11.2018, 19:53

Nebunie supa asta! Chiar am sa o incerc. de conopida nu am facut, inca ) Dra fara fructe de mare. Nu am de unde sa cumpar...

05.11.2018, 22:16

cred ca este tare buna!

09.11.2018, 23:16

Waw! O nebunie!

17.05.2021, 10:40

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia