Simfonia fructelor exotice (partea I)

Postat de simonacallas in Fructe pe 27 Apr 2014 | 3984 vizualizari

Comentarii (6)

27.04.2014, 21:20

Foarte interesant ! Din pacate unele sunt prea scumpe,iar altele nu se gasesc pe la noi..

27.04.2014, 21:35

Ai dreptate, Cleme. Dar poate intr-o zi o sa ajungem sa le gustam acolo la mama lor unde sunt ieftine si se gasesc la tot pasul

27.04.2014, 21:39

Macar in vise,eu tot mai sper.Ca am ajuns eu unde nici cu gandul nu gandeam...

28.04.2014, 08:17

Asa, Cleme, foarte bine. Sa visam linistiti... cat inca e liber

28.04.2014, 08:18

Multe fructe bune! De unele nici nu am auzit, de altele nici nu m-am atins

28.04.2014, 09:30

Meri, nici eu nu auzisem, da' tare mi-ar placea sa le gust

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

ieri la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

ieri la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

ieri la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia