Revelion Praid- chestiuni organizatorice

Postat de diaconta in Bucatarasii pe 10 Ian 2019 | 2705 vizualizari

Comentarii (72)

21.01.2019, 12:49

Am prins ideea, o sa aduc ceaunul si o oala mare.

29.01.2019, 15:53

Hello, dragilor! Deci toate bune și la noi, deocamdată și vom ajunge în sfârșit la Praidalion. Noi aducem, în primul rând și mai întâi de toate, cum s-ar exprima Cleme prăjitura Carpați. O aduc în tavă și o asamblez acolo, dacă am unde să mă desfășor. Mai aduc una sau poate două prăjituri, chiftelute simple și în aluat, salată de ciuperci, niște crochete de cartofi cu brânzeturi și mai vedem.

Ina

Ina
29.01.2019, 16:21

Ma bucur pentru voi, Meri!

In plus de ce am scris mai sus am sa aduc si salata de vinete, vad ca n-a mai scris nimeni ca ar aduce si cred ca e binevenita
Am reusit sa-mi iau liber pentru joi si cred ca am timp sa fac ce mi-am propus

29.01.2019, 17:31

Aaa și eu pot sa fac salată de vinete că am multe la congelator.

29.01.2019, 17:32

Si zacusca aduc si dulceață de ardei iuți.

29.01.2019, 20:23

Meri

29.01.2019, 20:24

Ina,cred ca aduci tot beciul
Bine ca ai reusit sa iti iei liber.
Am vazut ca aduci sarmale multe,dar io sa aduc si eu.
Cred ca vom manca doar sarmale

Ina

Ina
29.01.2019, 21:51

Dia, la noi nu-s sarmale ca-n ardeal, sunt mai mici )
Adica pentru 200 sarmale folosesc cam 2,5 kg. carne.
Am patit la Cavnic de-am cerut 7 sarmale si matusa m-a chemat sa ma uit in oala si apoi sa mai zic odata cate vreau )))) Una a fost suficienta ))
De-ale mele mananc lejer 10...

29.01.2019, 22:18

Ina,mama le face nici mari nici mititele,numai bune.
Si eu nu aduc asa multe

30.01.2019, 10:02

Deci ca sa fie treaba treaba zic ce aduc si gata.....
- sarmale cu coaste afumate gata facute
- piept de porc fiert in zeama de varza si tavalit prin boia si condimente
-muschiulet afumat..asta sa mananca asa sau cine e sensibil il poate parpali nitelus la tigaie
-carnati de casa afumati bagati la cuptor si ''fezandati''...
-cascavea afumata
-branza Praidalion aia e asa de ifose...
-la capitolul dulcuri sunt in faza de creatie, sper sa-mi iasa chestiile alea chinchii....
- fac o prajitura cu gem de caise si crema de nuca fiarta-n lapte
-Leo face sarabernarde din alea
si gata sau nu.....si am incheiat si acest capitol, asteptam sa ne dixtram si sa profitam de fiecare clipa frumoasa....

30.01.2019, 10:24

Buna dimineata!
Eu aduc asa: salata mexicana cu ciuperci si porumb, branza buna de burduf, ceva aperitiv cu foietaj, sarmale gata fierte, o prajitura, un tort si cam atat, cred!

30.01.2019, 11:35

Eu sunt consecventa , aduc ce am spus

30.01.2019, 11:42

Eu aduc muraturi, coaste la cioroi, pateuri cu carne si evident palinca.

30.01.2019, 13:50

Deci, noi aducem așa: salata de ciuperci cu piept de pui, pasta de ton cu ceapa rosie si castraveciori, o rulada cu cascaval, salata de vinete, zacusca, dulceata de ardei iuti, chiftelute simple si chiftelute in aluat, un aperitiv cu bacon, prajitura Carpati și inca o prajitura, daca am timp poate doua. Adi aduce coniac sau whiskey. Nu stiu care e diferenta ca eu nu beau )

30.01.2019, 14:04

No asa,in sfarsit sunteti cuminti si scrieti aici la locul faptei,adica acasa la noi.
In functie de ce imi spune Cristina,aduc sarmalele fierte sau nu.
Vroiam sa aduc niste piept de porc afumat si sa il fierb acolo ca sa fie cald,e mult mai bun asa,dar ramane sa vad daca nu trebuie sa il fierb acasa si il vom incalzi acolo.
Fac si rulada din carne cu dulceata de ardei iute si nuca.
Prajiturile sunt gata,doar sa se inmoaie foile,doua la numar.
Mai aduc gem de caise si struguri si dulceata de ardei iute si poate si muraturi

Ina

Ina
30.01.2019, 14:48

Am uitat sa scriu ca eu il aduc si pe Costel )

Ina

Ina
30.01.2019, 14:49

Sau am scris? :S

30.01.2019, 15:26

Ina,pai Costel e lipit de tine,n-ai cum altfel.
Mai demult aveam niste cunostinte.Erau Ilie si Costel.Erau mereu impreuna si stiam care e Ilie si care era Costel.Cand ii vedeam separat,trebuia sa ma gandesc care e Ilie si care e Costel.
Asa si voi,nu merge Ina fara Costel )))

Ina

Ina
30.01.2019, 19:32

30.01.2019, 21:45

Salutare si de la mine. Eu stau cam prost cu timpul, asa ca aduc cornulete (dulci si sarate) si evident telemeaua de Sibiu. Gem si zacusca si ceva dulce, la care ma mai gandesc.
Sa nu uit de visinata si sper ca si voie buna, cu toate ca in ultima vreme nu prea mi-a ars de voie buna

30.01.2019, 22:56

Ancuta,mai bine.Bine ca n-ai insirat si tu o lista de aia interminabila )))

30.01.2019, 23:12

Am sa aduc plăcinte din foietaj cu carne, un tort și dacă ma apuc mâine seara mai vad ce pot face. Murături și ceva bautură

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]