Revelion Praid- chestiuni organizatorice

Postat de diaconta in Bucatarasii pe 10 Ian 2019 | 2709 vizualizari

Comentarii (72)

10.01.2019, 23:48

Multumim Dia! Este totul organizat la fix.
PS: Iti mai aduci aminte ca Motan te-a mai convins o data sa vii la intalneala??

10.01.2019, 23:54

Motanel,eu imi aduc aminte de tot ceea ce e important

10.01.2019, 23:56

11.01.2019, 10:02

Ramanem si noi luni

11.01.2019, 10:13

Multumim Claudia. Cu drag imi ofer ajutorul. Abia aștept sa ne revedem. Da, ramanem si luni, impreuna cu prietenii.

11.01.2019, 10:15

Multumim, Dia! Asa e si normal toata lumea sa participe.
Noi o sa ramanem si duminica. De adus, vom aduce, ca de obicei, de toate: o sa luam niste preparate de la carmangeria din zona noastra, muschi, carnati, etc, de baut, vom aduce vin si niste lichior de la bunatati din natura, prajituri. Avand in vedere ca suntem 4 in masina, cu bagaje pe masura si setul de boxe, etc, cred ca este mai mult decat suficient. Daca este nevoie si lumea este de acord, o sa iau de aici seturi de farfurii si tacamuri de unica folosinta, si sa luam apa de la Praid, sa nu ne caram 300 km cu ea in masina. In rest, fiecare isi aduce ce crede de cuviinta, cafeaua, zaharul (daca foloseste). Ar fi frumos sa facem un gulas la ceaun sau ceva care sa reprezinte comunitatea de bucatarasi.

11.01.2019, 10:31

Legat de tombola, probabil va ramane suma maxima de 20 lei, iar pt copii (ai mei in ceea ce ma priveste), o sa iau eu ceva, cum am facut si data trecuta.

11.01.2019, 11:48

Intrebare Claudia, aragazul are si cuptor sau e numai plita? Asta ar mai fi de intrebat la pensiune! Multumesc!

11.01.2019, 11:58

Eu propun sa aducem mai multi sarmale nefierte si sa le fierbem acolo, daca avem posibilitatea.

11.01.2019, 12:33

Noi rămân și duminică și încă e discutabil daca venim de joi. Aduc și eu sarmale, mi se pare super ideea, ceva șuncă afumată și brânză, aperitiv, prăjitură. Un set de role de șervețele și farfurii de unică folosință. Sunt sigură că se vor aduna de vor și rămâne...

11.01.2019, 12:43

Cristina,o sa intreb de cuptor,presupun ca are si cuptor

11.01.2019, 12:43

Adina si eu m-am gandit la sarmale dar fiindca suntem 61 de persoane,nu as fi avut cum sa fac atatea si nici oale de fiert

11.01.2019, 13:11

Noi venim teoretic vineri , practic -cand ajungem . Ramanem pana duminica . Aducem ca de obicei : o pulpa . Ceva salate sau aperitive . Bauturi spirtoase :tuica +coniac . Vin ,inca nu stiu .. Dulciuri , bineinteles ca nu . In plus :role de servetele 2, buretel de vase , lavete , detergent vesela.Daca ne hotaram la gulas sa spuneti ca aduc carnea ne-preparata . Daca este gratar afara si totusi facem ,pot sa aduc ficat de vanat .Da , + cafea macinata 500 gr . yahoo06.gif

11.01.2019, 14:24

Mihaela,pentru cafea este doar automat din acela cu fise/bancnote.Daca vrem sa preparam cafeau,ori la ibric,ori trebuie scula.

11.01.2019, 16:25

Cafeaua să fie ultima redută! )

11.01.2019, 16:27

Paine o sa trebuiasca Dar ne bazam pe Cristina si Dorel Prepar si coc o paine minunata

11.01.2019, 17:13

Paine vedem daca se aduce daca nu putem sa vorbim la magazin acolo sa ne aduca proaspata.sa socotim cata ar fi nevoie.

11.01.2019, 17:39

Cristina,am intrebat si cuptorul aragazului nu functioneaza

Ina

Ina
11.01.2019, 19:05

Buna seara, dragilor!
Tare ma bucur de articolul asta, mai ales ca am vazut ca e scris recent
Icre nu mai pot aduce, ca sursa mea si-a inchis pescaria .
Sarmale pot face si eu vreo 150-200 ( ca la noi, dragalase, nu din alea de te saturi cu una )
De asemenea, pot aduce paine de casa ( 2-3 paini )
Ca aperitiv sau dulciuri chiar nu stiu ce voi putea face ( atat din lipsa de timp, dar si din cauza transportului cu trenul ) . Macar sa zic aici ca nu pot aduce si sa aduc...
Si sper sa fie ok cu drumurile, cu trenurile, sa putem ajunge. Doamne ajuta sa ajungem toti cu bine!

Ina

Ina
11.01.2019, 19:14

Din pacate noi vom pleca duminica, Costel nu poate lipsi si vineri si luni de la cursuri.
Sper ca atunci sa ne poata duce cineva intr-o gara CFR, eventual Brasov , pana la ora 16:50, sa putem prinde ultimul tren spre Fetesti.

11.01.2019, 21:30

Salutare calare pe un cal mare...deci . ramanem si duminica asa cum am zis, cadoaie am luat, personaje avem, chef de dixtractie exista....afumam niste muschi, ceva carnati de casa, pot sa fac si sarmale daca ne organizam sa le fierbem acolo, pot sa fac si beletele de tombola...si mai vedem ca n-am vorbit si cu Leo, ma intalnesc maine cu ea la mama si dupa ce ne terminam treaba vorbim si despre Praidalion , pentru partea de farfurii, pahare de unica folosinta si alte chestii sa hotaram cum facem cumpara cineva si apoi impartim la toti sau cumparam de acolo, cum hotaraste majoritatea...la ora asta nu-mi mai vine nimic in cap.......

12.01.2019, 09:49

Buna ziua,dragilor! Noi aducem lactate (iaurt, smantana, unt ,branza), paine, cozonac si dacă am timp fac si racituri 😊

12.01.2019, 14:01

Buna zua, tuturor!
Dia, am vorbit cu trupa, ramanem si noi pana luni!
De dus, inca nu stiu ce duc, vreau sa fac un tort pt Denis ca face 14 ani, in rest inca nu stiu. Daca se hotareste lumea pt sarmale, fac si eu cateva!
Costume inca n-am, cadoaie inca n-am ...
Am fost racita cobza saptamana asta, de acum incolo incep sa imi revin si rezolv si celelalte probleme!

12.01.2019, 16:06

Ziua buna dragilor! Am citit ce aduce fiecare, dar inca nu am decis ce pregatesc eu. Sigur voi face o prajitura, ceva aperitiv, visinata / ciresata facute de noi si ma mai gandesc pana atunci. Cel mai usor ar fi sa cumpere Laura (daca tot s-a oferit ) farfurii si tacamuri de unica folosinta si apoi punem fiecare bani. Mai astept sugestii despre ce ar trebui sa aduc (fiind prima intalnire la care particip, nu stiu cum se procedeaza). Multumim pentru organizare Dia. Pupici tuturor!

14.01.2019, 13:24

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]