Postat de Cristi_Roman in Tehnici pe 27 Oct 2011 | 4111 vizualizari
Ai dreptate. Nimic nu se compara cu o mancare simpla si gustoasa (cu mici exceptii binenteles.
I.Voi, dragi prietene si prieteni, cum v-ati schimbat modul de gatit in ultimul timp?
R. Eu..nu ma mai gatesc asa mult
Aaaaa, de macare e vorba?
Bun articol, fain, da' am zis sa nu strice numa Dia tot, ce io nu pot?
Si mie imi place sa gatesc rapid.la care dintre noi nu..?
Avocado cu putina sare si lamaie, mancat cu lingurita direct din coaja sau facut crema (cu un catel zdrobit de usturoi) si intins pe paine, sau ca sos pentru un sandvis cu branza si legume. Nu e spectaculos, nu place la toata lumea cred, dar e pe gustul meu. Mie mi se pare o gustare foarte rapida si sanatoasa
Uite ca juniorul ne-a dat o lectie(si-o fi zis,lasa ca va invat eu minte femeilor!!!)
poate totusi iti faci timp pentru niste ...meditatii
eu nu prea gatesc ca n-am timp si "nu se merita" sa stau la bucatarie fiindca pierd distractia
si sa stii ca-mi place Bruno Mars
Gaby,iar ma denigrezi? tz tz tz
gaby_d
27.10.2011, 19:38
Si mie imi place sa gatesc rapid.la care dintre noi nu..?
Gaby,depinde cu cine esti in bucatarie
Gaby,iar ma denigrezi? tz tz tz
))))))))))))))))
vezi,nu rade prea tare ca vine popa sa te potoleasca
Ete la Adinuta...ce user model...raspunde frumos si regulamentar.
Doamna Miha,da' si eu am raspuns frumos,asa cum vrea Cristi ca nu vreau sa-l mai supar si sa creada ca io's capu'la rautatile de pe-aici
Ca ce, Dia?
Miha
miha, sa-ti traduc eu?
Dia a scris CAP"}":l####U"LA rautatile de pe aici
Desigur ca asta e tendinta sa ne intoarcem la natural...vad ca e la moda si la noi si ma bucur...cred ca mancarea cea mai simpla e cea mai sanatoasa...si cu cat preparam mai mult timp alimentele cu atat isi pierd din valoarea nutritiva si atunci e de evitat.
Eu de ceva vreme nu mai pun ulei la prajit, fiert, copt...il folosesc doar la salate sau adaugat peste mancare in farfurie, daca chiar e necesar, folosesc numai ulei de masline si de palmier.
Legumele le pun la aburi si gatesc in vasele Zepter de foarte multi ani si astfel stiu ca se reduce timpul de preparare termica .
Fac paine in casa preferabil integrala cat mai simpla, apa, faina drojdie si eventual ulei de masline si gatesc mancaruri simple. mai ca la tara...unde mai scap eu...la dulciuri aici nu prea sunt cuminte...dar mereu promit sa imi revin...
bun articol te face sa reflectezi
Miha, eu mereu raspund frumos si regulamentar cand se intampla sa nu, sunt doar mici abateri care sa intareasca regula (aici ar merge emoticon ingeras care falfaie duios din aripi)
Multumesc, fetelor .
@Dia - nu te lasi, fata draga
@Adina - Avocado e destul de nou si la mine, mai nou (ultima jumatate de an) am inceput sa-l mai pun prin salate, simplu de tot uite ca inca nu, chiar am sa incerc cu usturoi/sare/lamaie.
@Ruxy - ca bine zici, nici eu nu (mai) pun ulei la inceput in mancaruri, adica la supe/ciorbe mai mult, ci doar la final un pic, de masline.
Apropo - am uitat ceva important: eu nici macar nu mai calesc dovleacul, ptr placinta, cum se face inca la scara larga in Romania, il pun asa, crud/proaspat ras in placinta si iese de minune.
Buna dimineata - cand veti citi aceste randuri, ca eu am venit de o ora de la munca, beau un Paulaner rece ca focul si ma pregatesc de somn.
Iertare Maria Ta
si cat ma straduiesc,da' nu-mi iese si pace
sper ca ai visat frumos,ca sa nu ma certi prea tare cand revii pe site
Neata .
'neata Maria Ta
Interesant articol, te pune pe ganduri
multumesc.