O seara cu prietenii

Postat de Miha in Bucataras in oras pe 3 Mar 2012, 16:11

Articol pe placul a 15 bucatarasi
comenteaza

Dragii mei, inainte de toate vreau sa va doresc o primavara frumoasa, cu multa caldura si realizari.

Apoi, vreau sa va povestesc despre ce am mai facut in tot timpul asta cat am lipsit de aici. Bineinteles ca am bucatarit. Si nu orisicum ci moldoveneste, alaturi de Loredana Carp, Alice Ciobanu si prietenii nostri de la Electrolux, la Electrolux Passion4Cooking - Moldova si Bucovina.

Drumul pana la Bucuresti am fost cam lung si obositor si nu degeaba mi-am luat un ajutor de nadejde. Ajutor si in acelasi timp cel mai infocat sustinator si critic al meu. :))

Stiam ca ma va ajuta sa fac niste super coltunasi moldovenesti, alaturi de cei 2 ucenici, Roxana Bejan si Samira Stefan. Va imbratisez dragelor, ma bucur ca am facut o echipa pe cinste. :))

Amira a fost tare incantata de aceasta experienta si s-a bucurat ca si-a facut multe prietene.


Startul l-a dat Carmen Georgescu, cu niste turte de malai, o interpretare a sa pentru reteta de alivenci. O interpretare reusita, parol! ;)


Au urmat apoi coltunasii moldovenesti.

Aprecierile le las la latitudinea celorlalti. :))


 

 Se pare ca am reusit totusi sa starnesc niste nostalgii cu aceasta reteta, caci Monica Botez ne-a pregatit apoi o portie de coltunasi prajiti in unt.


Dupa ce a copt un "munte" de turte la care a intins toata lumea :))))


si a fiert semintele de canepa, Alice a asamblat julfa.


Pentru ca aceasta necesita ceva timp pentru insiropare, a ramas in custodia lui Carmen si o va imparti (sau nu :)))) ) cu echipa sa minunata.



Si dupa ce-am papat turta cu malai si coltunasi, care si cum a apucat :))


 ne-am asezat la masa, sa mancam pe indelete. Mai putin Catalin Voicu, care a facut poze. Poze multe si frumoase. Multumim Catalin!


La primul fel am servit un bors de sfecla, absolut grozav. Delicios, a fost verdictul Amirei. :))


Apoi o plachie de crap senzationala, pregatita de Loredana si ucenicii sai.


Ai mei nu sunt mari amatori de mancaruri cu peste, dar plachia asta trebuie s-o fac si eu, chit ca o voi manca singura. :)))


Dupa ce-am mancat si ne-am distrat deruland filmul serii, am facut ceva gimnastica,


 apoi ne-am retras catre paturile primitoare, nu inainte de a ne lua ramas bun, sperand ca o sa ne revedem curand, cu aceeasi jovialitate si pofta de gatit.




Comentarii (13)

04.03.2012, 14:44

Ma voi va cam distrati bag de seama, mai mult decat gatiti .

04.03.2012, 15:25

Multumesc Adinuta!

04.03.2012, 15:26

Cristi...daca ne merge...

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de porc in saramura, la borcan - reteta simpla, fara fierbere

de vasimur 4

ieri la 19:05

Tiramisu cu pișcoturi de casă - Desertul care te cucerește prin gust și aromă

pe 03.01 la 10:46

Orez cu lapte - Rețeta delicioasă pentru desertul copilăriei

pe 03.01 la 10:38

Pișcoturi de casă - Rețeta simplă și ușoară

pe 03.01 la 10:32

Khachapuri - Plăcintă tradițional georgiană cu brânzeturi

pe 31.12 la 10:43

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs