Numărul 3 Pasticceria îți aduce gratuit o formă de silicon pentru mini-macarons

Postat de Bucataras in Bucataras in oras pe 22 Sep 2014, 14:20

Articol pe placul a 13 bucatarasi
comenteaza
Numărul 3 Pasticceria îți aduce gratuit o formă de silicon pentru mini-macarons

Vrei să pregătești niște mini-gustări noi? Ai ales momentul potrivit. Numărul al treilea din colecția Pasticceria e aici ca să-ți aducă idei noi și multă inspirație pentru următoarele tale creații. 

Mini-gustările propuse de Pasticceria vor fi fără îndoială principala atracție a oricărei mese, atât ca aperitiv, cât și ca desert.

În acest număr, veți putea explora rețete pentru mini macarons cu ciocolată neagră, creme brûlé cu anason, mini macarons cu somon și piper roz, pachete cu brânză de capră și nuci și multe alte idei originale pentru a-ți încânta familia și prietenii.

Iar pentru că ai nevoie de cel mai bun ajutor pentru a face niște macarons cu adevărat interesante, numărul acesta îți aduce gratuit o formă de silicon pentru a realiza mini-macarons. Astfel, ele vor fi gata mai repede decât ai plănuit, iar musafirii tăi vor fi plăcut surprinși.

Nu rata numărul trei al revistei Pasticceria, acum disponibil în magazinele Inmedio.

Premii din colectia Pasticceria pentru cei mai activi bucatarasi!

Incepind cu aceata saptamina (8-14 septembrie), primii 5 cei mai activi bucatarasi vor fi premiati cu cite un numar al colectiei Pasticceria, distribuita in exclusivitate prin reteaua Inmedio. Premiul consta intr-o revista cu retete si ustensila de bucatarie cadou!
Saptaminile de concurs si premiile:
S1: 8 - 14 septembrie - primii 5 cei mai activi bucatarasi vor primi: numarul 1 al revistei Pasticceria + cadoul
S2: 15 - 21 septembrie - primii 5 cei mai activi bucatarasi vor primi: numarul 2 al revistei Pasticceria + cadoul
S3: 22 - 28 septembrie - primii 5 cei mai activi bucatarasi vor primi: numarul 3 al revistei Pasticceria + cadoul
S4: 29 septembrie - 5 octombrie - primii 5 cei mai activi bucatarasi vor primi: numarul 4 al revistei Pasticceria + cadoul

S5: 6 - 12 octombrie - primii 5 cei mai activi bucatarasi vor primi: numarul 5 al revistei Pasticceria + cadoul

Comentarii (1)

22.09.2014, 15:22

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia