M-am culcat cu găinile

Postat de portiadelumina in Bucataras hai hui pe 19 Ian 2013 | 2589 vizualizari

Comentarii (39)

19.01.2013, 10:41

Da Adnia, exprimarea corectă aşa ar trebui să fie, dar ştii, oamenii de la ţară simplifică vorbele, pentru că ei nu dau conotaţii ascunse expresiilor care le folosesc cotidian. Eu am explicat mai detaliat că nu e bine să fie înţeles greşit sensul, că aşa îmi este obiceiul, de a explica.
Neaţa bună

19.01.2013, 11:18

Nu mai conteaza cind mergem la somn cu gainile odata s-au odata cu gainile important este sa ne spunem rugaciunile catre Dumnezeu la culcare la trezire si si de cite ori avem putin timp liber .Dumnezeu este alaturi de noi si primeste rugaciunile noastre in orice moment

19.01.2013, 11:20

Buna dimineata frumos articolul

19.01.2013, 11:25

Aşa este Ica, important este ca în momentele noastre de linişte să nu uităm să-i dăm şi sufletului hrana aceea de lumină caldă ce-i aduce împăcarea. O zi minunată să ai

19.01.2013, 11:25

Mulţumesc frumos Any! Zi bună să ai la casa ta

19.01.2013, 11:29

La fel Padre alaturi de familie

19.01.2013, 21:38

Frumos Padre

20.01.2013, 00:34

Frumos articol

20.01.2013, 05:59

Mulţumesc frumos Rocsi

20.01.2013, 06:00

Mulţumesc frumos Geanina

20.01.2013, 21:14

Da,trebuie sa recunosc ca e un subiect care ma intristeaza peste masura.
Mi s-a intamplat de multe ori sa-mi imaginez ca as muri inainte de vreme,prin asta eu intelegand sa mor tanara.Mi-au dat lacrimile gandind ce durere cumplita ar provoca acest lucru celor care ma iubesc.
Asa cum imi este peste putinta sa ma obisnuiesc cu ideea ca cei dragi mie,ma vor parasi la un moment dat.
E prea mult pentru mine. nici n-as avea putere sa ma pregatesc de asa ceva.
Daca divortul care, a insemnat moartea casniciei mele,a fost de departe cea mai dureroasa experienta traita pana acum,nici nu vreau sa ma gandesc la aspectul mortii adevarate.

21.01.2013, 06:47

De foarte multe ori Dia, şi eu m-am gândit la propria-mi moarte. Şi dacă la început, când eram foarte tânăr o credeam ca fiind inacceptabilă, cu timpul, am realizat că este o banalitate. De fapt moartea în sine, este doar clipa în care sufletul pleacă din trup. Consecinţele ei sunt însă diferite. Pe de o parte, în timp limitat, produce suferinţă celor rămaşi; pe de altă parte, în timpul veşniciei, poate aduce o linişte deplină, o fericire maximă celor plecaţi. În definitiv, chiar şi cei rămaşi vor veni tot acolo.
Despre partea cu divorţul nu sunt în măsură eu să vorbesc, nu aici, nu acum. Când ne vom întâlni într-o zi.
Neaţa bună Dia

21.01.2013, 15:13

Parinte, stiti sa ne cuceriti si cu umor si cu seriozitate, dar asa frumos si lin, ne atrageti in zona in care noi trebuie sa reflectam

21.01.2013, 15:43

Mulţumesc frumos Laura Mă bucur că place ceea ce scriu eu, ceea ce gândesc.

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia