Istoria fascinantă a patiseriei franceze (3) - Profiterolul

Postat de RODIMUR in Alimente pe 9 Iun 2017 | 3676 vizualizari

Comentarii (7)

09.06.2017, 23:53

Foarte frumos! Multumim pentru articolele acestea foarte interesante!

10.06.2017, 06:44

10.06.2017, 07:55

Vă mulțumesc pentru aprecieri, Oana și Dante!

10.06.2017, 11:39

Foarte utile și interesante aceste articole, Rodica! Felicitari pentru documentație și arta de a scrie / transmite...!

10.06.2017, 12:11

Mulțumesc, Kytz! Ca fan al bucătăriei franceze, ca francofonă și francofilă și nu în ultimul rând, ca (de)formație profesională, îmi place să scriu aceste articole, pentru informarea celor interesați...

18.06.2017, 11:36

18.06.2017, 12:05

Mulțumesc. Rocsi!

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

pe 18.11 la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]