Istoria fascinantă a patiseriei franceze (1) - Eclerul

Postat de RODIMUR in Alimente pe 7 Iun 2017 | 8311 vizualizari

Comentarii (15)

07.06.2017, 22:29

07.06.2017, 22:31

Si eu vreau sa le incerc cat de curand!

07.06.2017, 22:52

Mulțumesc frumos pentru apreciere, Leoaico!

07.06.2017, 22:53

Oana, gând la gând cu bucurie. Exact asta este și intenția mea. Urmează... Deocamdată sunt în campania de dulcețuri...

08.06.2017, 00:47

Nu pot spune ca sunt printre preferatele mele , dar apreciez munca depusa la prepararea lor M-au impresionat cand amfost in Paris varianta lor moderna si ispititoare

08.06.2017, 07:22

Mihaela, îmi pare rău că nu am păstrat niște imagini foarte frumoase cu ecleruri... Erau atât de frumoase, încât și cei care nu le apreciază în mod deosebit ar fi vrut să le guste...Evident, în patria lor mamă, sunt cele mai frumoase și mai gustoase ecelruri!

08.06.2017, 09:11

Ce mult îmi plac....!

08.06.2017, 09:30

Bine, Kytz! În curând voi încerca să fac și eu eclere și cine știe, poate ai să guști...!

08.06.2017, 09:57

Mulțumesc de invitația ....în avans... ...să știi că am acceptat-o tacit și pe cea de la prăjitura Alba ca Zăpada !

08.06.2017, 19:30

Recunosc că sunt o mare fană a bucătăriei franceze (după cea mediteraneană) ! Deși ei folosesc unt în aproape orice rețetă / preparat, nu se plâng de colesterol și kilograme...

08.06.2017, 19:37

Am înțeles, Kytz! Mă mai gândesc...!

08.06.2017, 19:39

Miki și mie-mi place mult să gătesc cu unt... Folosesc mult unt, la prăjituri, piureuri, legume natur, sandvișuri, etc...E bun, asta e!

18.06.2017, 11:31

Eu iubesc eclerele, sunt prajiturile mele preferate din copilarie!

18.06.2017, 12:04

Mă bucur, Rocsi că am tratat în articol un subiect care-ți place... Eu încă nu am în repertoriul culinar așa ceva, dar vreau neapărat să încerc. în vara asta...

18.06.2017, 12:25

Eu am mai pregatit acasa eclere si sunt tare incantata de ele. Ultima data cand am mancat la cofetarie un ecler, acum vreo 4-5 ani, era aiurea la gust si foarte tare. Asa m-am hotarat sa fac acasa si sa nu mai cumpar!

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume, la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia