Cleme, o leoaica vesela si directa, ni se destainuie. Ii place muzica clasica, iar plimbarile hai hui pe dealuri sau munti in care sa admire florile salbatice o linistesc si o fac sa viseze. Descoperiti-o in rindurile de mai jos ...
Antreul
1. Sa ne prefacem ca nu ne stim aproape deloc. Asadar, cine esti si ce ai facut in ultimii 20 de ani?
Sunt un om intre oameni si ma bucur de tot ce ma inconjoara, incercand sa iau partea plina a paharului. Cred ca sunt bolnava de optimism. Ultimii 20 de ani sunt anii in care mi-am intemeiat o familie, am un baiat, leu ca mine si o balanta intre noi, care ne pondereaza, intr-un cuvant '' am trait din plin''.....
2. Care sunt calitatile pe care prietenii le apreciaza la tine?
Nu i-am intrebat niciodata, dar banuiesc ca felul meu direct si sincer este un atu al meu ....
3. Principalul tau defect?
Incapatanarea, care uneori e nociva....
4. Care sunt cele mai indraznete planuri pe care le ai?
Nu-mi fac planuri, fac doar schite,sunt mai simple si se pot modifica in functie de evenimente.
5. Cum te-ai indragostit de Bucataras.ro?
Aici e in mare masura meritul Diei ( Claudia Baban), ea a insistat sa vin, spunandu-mi ca ma pricep sa bucataresc. Cred ca de vreo doi ani tot intru pe bucataras, dar n-am avut acel ''clik'' pana acum 4 luni. Mie imi place sa fiu vesela si chiar nu stiam ca aici e mare veselie pe langa ''bucatareala'' intr-un mare fel. M-ati cucerit iremediabil.
6. Unde petreci mai mult timp intr-o zi: pe net sau in bucatarie?
N-am cronometrat, sunt oriunde si pretutindeni, e ca si cum ma clonez.....sunt un dute-vino intre bucatarie, calculator si escapadele mele pe dealuri sau hai-hui.
7. Cand si cum ti-ai descoperit talentul in bucatarie?
De mica imi placea sa stau pe langa bunica si mama mea cand erau in bucatarie. Bunica ma incuraja dandu-mi sa fac si eu prajituri sau mancaruri si imi spunea mereu ca sunt mai bune ale mele ( sigur era de incurajare :P). Ca o joaca a inceput totul,a poi o ambitie sa-mi demonstrez mie ca pot. Eu si acum cred ca ma joc, ca nu gatesc....
Felul pricipal
1. Care e felul de mancare care iti aduce aminte de copilarie?
Ciorba de ''fratii petreusi'' acrita cu zarzare....
2. Ce ai manca in fiecare zi si tot nu te-ai satura?
Costite afumate.
3. Unde ai mancat cel mai tare preparat ever?
In Moldova niste sarmale dementiale (mai mult orez decat carne) in oala de lut si fierte intr-un cuptor special, gustul ala n-am sa-l uit niciodata, mai ales ca nu sunt fana sarmale, mananc doar varza din ele si evident costita....
4. Care e reteta cu care dai pe spate pe oricine, oricand?
Ciorba de burta si cozonacul.
5. Care e cel mai bun pont culinar pe care l-ai primit vreodata?
Bunica mi-a zis ca daca nu pui suflet in ceea ce faci, e munca in zadar.
6. Care e cea mai mare boacana pe care ai facut-o in bucatarie?
Offff, era pe vremea lui Ceasca si cum era criza de multe, m-am apucat sa fac ciocolata de casa, in loc de zahar am pus sare da lamaie, erau in borcane identice si n-am bagat de seama...noroc ca in timp ce faceam siropul am luat o picatura sa gust...am stricat doar sarea de lamaie....norocul meu ca le am cu gustatul... :))))
7. Ce nu ai manca nici daca ti s-ar oferi la schimb un sac de bani?
Gandaci si viermotei, cum am vazut intr-un documentar culinar din China....
Desertul
1. Ce ti se pare sexy?
Sa razi cu gura pana la urechi atunci cand ai cazut in noroi.
2. Cum arata barbatul ideal, in viziunea ta?
Sta langa mine de 20 de ani ,are umor,stie sa tina echilibrul si nu ma sufoca,imi ofera libertatea de a nu ma simti incatusata.
3. La ce visezi?
Visez cate-n luna si-n stele,mi-ar trebui 100 de ani sa spun tot ce visez....
4. Ce pasiuni ai?
Pe langa ''bucatareala'', goblenesc , fotografia, muzica de calitate (iubesc muzica clasica)....
5. Ce urasti cel mai mult?
Nu-mi plac oamenii prefacuti, prefer modul direct chiar daca uneori e dureros
6. Cum te relaxezi?
Imi iau ''picioarele'' la spinare, aparatul foto si plec in recunoastere. Imi place sa privesc oamenii, casele, florile, cerul, norii.....ma relaxeaza.
7. Culoarea / genul de muzica / florile preferate?
Rosul culoarea pasiunii, muzica clasica ma face sa vibrez intr-un anumit fel (Bolero de Ravel sau valsurile lui Strauss), florile salbatice crescute pe camp,dealuri,crestele muntilor..
Nota de plata.
Ai la dispozitie minimum 5 minute si maximum o viata sa vorbesti frumos despre Bucataras.ro. Incepe aici:
Indragostita iremediabil, pentru ca nu este doar o comunitate unde sunt prezentate retete, este o ''tara minunata'' unde oameni frumosi si veseli se aduna la o sueta. Prea multe cuvinte strica frumusetea Bucatarasului si apoi nici nu vreau sa-mi incarci nota de plata,e criza....Zic doar atat,leoaica din mine e fericita aici,intre oameni veseli.