INTERVIURILE BUCATARAS: papabundetot

Postat de Bucataras in Bucatarasii pe 17 Mar 2014, 14:30

Articol pe placul a 38 bucatarasi
comenteaza

Trebuie sa recunosc ca, Dana, alias "papabundetot" si-a manifestat acum ceva vreme dorinta de a raspunde interviului bucataras, asa ca a raspuns cu bucurie provocarii noastre. Pasionata de gastronomie, de calatorii si...restul va povesteste ea. :)

Antreul:

1. Sa ne prefacem ca nu ne stim aproape deloc. Asadar, cine esti si ce ai facut in ultimii 20 de ani?

E o buna ocazie sa imi revizuiesc si eu parcursul vietii :)), nu stiu chiar daca sunt ultimii 20 sau mai multi dar...muncesc de la 15 ani...asa a fost viata si nu imi pare deloc rau, am lucrat prima data cand eram inca in liceu, vanzatoare la o cofetarie, apoi ospatar si apoi secretara, am facut facultatea de chimie, desi nu lucrez si nu am lucrat in domeniu, a fost singura materie care s-a prins de mine din tot ce am facut la scoala :)) asta pana cand am descoperit domeniul vanzarilor, unde am inceput sa lucrez in 1998.

Ma bucur ca am ales sa fac asta pentru ca acum aproape 10 ani l-am cunoscut pe Mihai, iubi cum il alint eu si cum cred cu tarie ca nimic nu e intamplator in viata...se pare ca asa trebuia sa fie ca sa ne intalnim. Acum un an mi-am facut un blog culinar si ma bucur sa includ acest aspect in ultimii mei 20 de ani :)

2. Care sunt calitatile pe care prietenii le apreciaza la tine?

:)) daca apreciaza ceva ...glumesc, cred ca seriozitatea atunci cand e nevoie de ea, sinceritatea si felul meu de a fi.

3. Principalul tau defect?

Sinceritatea, uneori spun ceea ce gandesc fara a impacheta asta intr-un ambalaj frumos :)

4. Care sunt cele mai indraznete planuri pe care le ai?

Wow...am multe...foarte multe, primul ar fi sa merg cu iubi (Mihai) intr-o calatorie in jurul lumii cu o rulota ultradotata, si apoi, cand m-as intoarce sa imi deschid un loc cu mancare buna gatita de mine, in stilul meu:)

5. Cum te-ai indragostit de Bucataras.ro? (fara sa stii ca site-ul a fost lansat de doi barbati)

Am aflat de bucataras abia anul trecut, pentru ca pana sa am blogul meu...nu socializam foarte mult in lumea virtuala. Avand blogul am fost direct interesata sa il si promovez si umbland din site in site, am ajuns aici, unde sunt tare uimita, fericita si incantata ca sunt. Am descoperit aici niste oameni care ma surprind in fiecare zi cu bunatatea lor si sufletul lor mare si generos...regret doar ca nu am ajuns aici mai devreme :)

6. Unde petreci mai mult timp intr-o zi: pe net sau in bucatarie?

Din pacate...prin natura jobului pe care il am si care imi ocupa maare parte din viata :) pe net... as dori insa ca intr-o zi raspunsul meu sa fie altul.

7. Cand si cum ti-ai descoperit talentul in bucatarie?

De mica mi-a placut sa stau in bucatarie, stateam mereu cu tati al meu care gatea Dumnezeieste, era copil de macelar...si se simtea asta. Cred ca si faptul ca mama mea ma gonea mereu din bucatarie, pe motiv ca nu stiu, m-a ambitionat si mai tare sa invat si sa ii arat ca stiu.

Primele preparate cu adevarat demne de luat in seama le-am facut la 14 ani.

Felul principal:

1. Care e felul de mancare care iti aduce aminte de copilarie?

Din copilarie imi amintesc mancarurile bunicii si ale matusii mele, mama mea gatea...groaznic :) si cred ca un preparat este ciorba de salala verde.

2. Ce ai manca in fiecare zi si tot nu te-ai satura?

Creveti si midii.

3. Unde ai mancat cel mai tare preparat ever?

Fara lipsa de modestie...doar in bucataria mea, gatit de mine...specific insa ca sunt extrem de dificila la gusturi si...oricat de priceput ar fi omul...daca nu e pe gustul meu...e greu sa imi placa ceva :))

4. Care e reteta cu care dai pe spate pe oricine, oricand?

Nu m-am gandit, pot spune insa ca tot ce fac, fac cu mare drag si cred ca asta face preparatele mele gustoase.

5. Care e cel mai bun pont culinar pe care l-ai primit vreodata?

Am primit tare multe, mai ales ca socializez si cunosc foarte multi bucatari extrem de talentati...nu stiu insa acum sa numesc neaparat unul...

6. Care e cea mai mare boacana pe care ai facut-o in bucatarie?

Eram in liceu...locuiam in orasul in care invatam 5 zile pe saptamana pentru ca tati lucra intr-un santier si ca sa nu fac naveta, stateam acolo singura, era joi...si nu prea mai aveam mare lucru de mancare...cativa cartofi, vegeta si malai, am pus o oala cu cartofi la foc, pe un resou improvizat si am adormit...m-am trezit insa la timp pentru a evita dezastrul si...a fost o buna ocazie sa invat sa improvizez in bucatarie. Am scos din cele 3 ingrediente...un preparat de te lingi pe degete :))

7. Ce nu ai manca nici daca ti s-ar oferi la schimb un sac de bani?

Marar si carne de miel :)

Desertul:

1. Ce ti se pare sexy?

La domni sau la doamne? :))...la domni fastaceala lor in anumite momente, la doamne...o privire jucausa aruncata celui drag atunci cand ...mai sunt si altii in preajma :)

2. Cum arata barbatul ideal, in viziunea ta?

Pai...nu ati vazut poze cu iubi?:)) Arata exact asa...inalt, brunet, cu suflet mare, cu trasaturi multe identice cu ale tatalui meu (in mintea mea tati a fost barbatul ideal), deschis la discutii pe orice subiect si dispus sa ma asculte cand am ceva pe suflet :)

3. La ce visezi?

La o viata frumoasa si un pic mai usoara decat este ea acum pentru noi.

4. Ce pasiuni ai?

Evident...gastronomia si aici as adauga ca ma pasioneaza sa creez retete mai mult decat sa execut, unele deja probate...nici nu prea fac asta :)

5. Ce urasti cel mai mult?

Urasc minciuna...mai mult decat orice.

6. Cum te relaxezi?

In bucatarie intotdeauna cum intru...am uitat de orice a fost urat si greu in ziua respectiva, dar si in parc cu iubi al meu...doar noi 2 :)

7. Culoarea / genul de muzica / florile preferate?

Galben/ muzica buna, melodioasa/ bujorii rosii.

Nota de plata

Ai la dispozitie minimum 5 minute si maximum o viata sa vorbesti frumos despre Bucataras.ro. Incepe aici:

Abia am asteptat sa ajung la intrebarea asta:) Bucataras este familia pe care, din pacate, nu am avut-o atunci cand trebuia...(e bine totusi ca a fost asa ) este locul cu multi, foarte multi oameni minunati, pe care ma bucur ca l-am gasit si in care reusesc mereu sa ma incarc pozitiv indiferent cat de greu imi este atunci cand ajung aici.

Este locul in care din pacate nu pot sta atat cat mi-as dori, dar in care gasesti mereu un umar daca e nevoie si prietenii neconditionate...si pentru asta as vrea sa le multumesc celor care au creat si mentinut acest loc, in acest fel.Toti imi sunteti foarte dragi chiar daca inca nu am avut si privilegiul de a va cunoaste personal, sper insa ca va veni si acea zi.

Comentarii (33)

03.04.2014, 14:43

Tare frumos,Dana! Mi-a placut mult ce am citit in interviul tau si ma bucur ca faci parte din marea noastra familie!Mult succes pe mai departe,in tot ceea ce faci!

Ina

Ina
04.04.2014, 21:30

Draga mea, te felicit pentru interviu si ma bucur ca ne-am cunoscut!
In fapt... cu Costel te-ai conversat intai si , unde mai pui, ca si-n privat ))
Bafta in tot ce faci!

07.04.2014, 09:00

M-a incantat si m-a impresionat interviul. Meriti sa ai parte de cele mai frumoase lucruri in viata. Mult succes!

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]