Invitaţie la Braşov ,,Întâlnirea bucătăraşilor- 2013
Organizăm o întâlnire frumoasă??? Încerc să fiu gazdă şi fac tot ce pot să vă fiu de folos, să ne fie bine, să ne cunoaştem mai bine... mai pe scurt ,,să rămânem cu o amintire frumoasa"!!!
Pentru început trebuie să stabilim perioada şi timpul petrecut la Braşov, astept propuneri...
O să caut cazare, durează un pic... sunt mai mult variante dar pentru a găsi un loc potrivit pentru o asemenea întâlnire şi pentru a avea posibilitatea unui grătar, loc pentru povestit, etc. ne trebuie puţină răbdare, dar o să reuşim!!! Aduc variante şi apoi alegem...ok???
Mai întâi ...perioada şi numărul de persoane (cu aproximaţie).
Puteţi să-mi scrieţi la ,,mesaje/bucătăraş,, şi vă voi răspunde cu mai multe date de contact!
Obiective de vizitat: - Braşov - Prima Şcoală Românească, Biserica Neagră, Tâmpa - Panorama oraşului, Cetatea Braşov, Strada Sforii, Poiana Braşov etc.
- Castelul Bran
- Cetatea Râşnov
Dacă vă place locaţia şi planul de organizare...aştept să îmi spuneţi/scrieţi...aştept sugestii!!! >:D<
.......
Municipiul Brașov, reședința județului, se află în centrul țării, în Depresiunea Brașovului, situat la o altitudine medie de 625 m, în curbura internă a Carpaților, delimitat în partea de S și SE de masivele Postăvaru care pătrunde printr-un pinten (Tâmpa) în oraș și Piatra Mare, la 161 km de București. Este accesibil cu automobilul/autobuzul sau cu trenul. În apropierea sa se găsesc localitățile Predeal, Bușteni, Sinaia, Făgăraș și Sighișoara. Municipiul are o suprafață de 267,32 km². Treptat, în procesul de dezvoltare, Brașovul a înglobat în structura sa satele Noua, Dârste, Honterus (astăzi cartierul Astra) și Stupini. De asemenea, pe lângă Tâmpa, municipiul a mai înconjurat și Dealul Șprenghi, Dealul Morii, Dealul Melcilor, Dealul Warthe, Straja (Dealul Cetății) și Dealul Pe Romuri, Stejărișul și chiar înglobează în structura sa vârful Postăvaru. Prin înglobarea în structura sa a vârfului Postăvaru, Brașovul este orașul aflat la cea mai mare altitudine din România.