Idei ornamente originale

Postat de MIUTA in Bucataras eFeminin pe 9 Dec 2011, 17:33

Articol pe placul a 14 bucatarasi
comenteaza

 Am primit pe email de la o prietena aceste idei pentru aranjarea bucatelor pe masa.

Deoarece se apropie frumoasa sarbatoare a Craciunului m-am gandit ca ar fi ideal sa le vedeti si voi dragi bucatarasi.

O sa va rog sa nu ma intrebati sursa ca habar nu am de unde le are prietena mea care le-a primit si ea la randul ei.Probabil sunt facute chiar de unii dintre voi.

Sunt minunate si zic eu deosebite pentru o masa speciala cu cei dragi.

 

Comentarii (13)

10.12.2011, 16:53

minunate

10.12.2011, 18:57

ce faine-s acelea cu soricei

01.01.2012, 23:54

superbe decoratiile

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

ieri la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

ieri la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

ieri la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia