Hangar 7

Postat de danakarin in Bucataras hai hui pe 8 Noi 2011, 07:58

Se poate vizita o expozitie permanenta Flying Bull de avioane mici si helicoptere precum si o colectie de masini de curse de Formula 1
Intre avioane si masini se expun si obiecte de arta, picturi, fotografii,  sculpturi in expozitii temporare. Cind am fost eu erau expusi artisti din Letonia, Estonia, Lituania si Polonia.


Comlexul mai contine un  Carpe Diem Lounge – Café unde poti bea o cafea, poti lua micul dejun sau minca un snack in timp ce admiri printr-o fereastra panoramica exponatele...


La primul etaj se afla un restaurant, Ikarus, a carui faima a depasit demult granitele Austriei si care este condus de Roland Tretl si patronat de celebrul Eckart Wizigmann- el a fost primul bucatar celebru din spatiul germanic - nascut in Bad Gastein in Austria, caruia i s-a distins in 1994 de Gault-Milau titlul de "bucatar al secolului" pe care , in afara de el il poarta doar inca 3 bucatari francezi: Paul Bocuse, Joel Robuchon si Fredy Girardet.


Ceea ce e altfel ca in alte parti este ca in fiecare luna sunt invitati alti bucatari celebri din lume, in fiecare luna altul, care creaza meniuri rafinate....
Nu am vizitat restaurantul, desi ofera si un bussiness lunch  - care are preturi umane...Seara este, ca in toate restaurantele de aceasta categorie, scump, scump..si trebuie rezervat din timp...


La cel de al doilea etaj se afla Mayday bar-seara un cocktail bar, si punct de atractie pt Salzburg si imperjurimi. Aici se ofera o gama foarte intersesanta de meniuri  asa zis sanatoase: beauty food, mood food , brain food- create de Roland Tretl . Un astfel de meniu compus din 3 feluri plus o bautura racoritoare costa 27 de euro. Noi am ales un aperitiv beauty-food- o salata greceasca la pahar- si un fel principl tot beauty- o creatie nebunie pe baza de carne de vitel...de altfel totul se serveste in pahare termorezistente. A fost hmmmmm!!!
La ora la care am fost noi ( scurt dupa unu la prinz)  nu erau decit 2-3 mese ocupate, iar de sus aveai o super priveliste asupra intregului complex.


Sub cupola se mai afla Threesixty bar, o bila transparenta legata de restul cladirii printr-un pod suspendat,  cu podeaua transparenta si o capacitate de 20 de persoane.
A fost o experienta interesanta, mi-am dorit mult sa ajung acolo, ma voi mai intoarce daca am sa trec prin apropiere.
Nu stiu exact daca am voie se transcriu adresa de web, dar puteti sa va uitati pe Google.
Adresa este : Salzburg Airport
Wilhelm-Spazier-Str. 7A
5020 Salzburg
Austria
Complexul este inchis intre 23 dec. 2011-4 ian. 2012

Comentarii (2)

Lau

Lau
04.12.2011, 21:50

10.03.2017, 00:45

Ce frumusete . Si eu as pierde cateva ore acolo

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

Mini rulouri cu dovleac - Reteta gustoasa de post

de RODIMUR 8

pe 12.12 la 22:27

Salată de boeuf - Rețeta clasică perfectă pentru masa de sărbători

pe 12.12 la 11:50

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs