El Mir, restaurantul libanez de la Marriott

Postat de Bucataras in Restaurante pe 21 Noi 2009 | 15996 vizualizari

Comentarii (8)

21.11.2009, 12:48

"Apa plata: 7,5 ron - senzationala"
Vin libanez n-aveau in meniu? Cam scump vinul romanesc, dar na.......
Voi citi oameni ati fost dupa cite ati comandat? 20? Cu dieta cum mai e atunci ?
Mincarea libaneza e una dintre preferatele mele, ca toate cele din spectrul asta mediteranean/sudist/batut de soare.
Aripioarele de pui erau cumva usor iuti sau ma insel eu?
Pentru unde e situat restaurantul, preturile sa zic ca sint ok/medii, cu exceptia insa a branzei la gratar, acolo mi se pare mult 30 lei.
Revin la bauturi, n-aveau nimic libanez deci?

21.11.2009, 13:29

Pai asta era inainte de dieta, ma

21.11.2009, 13:30

N-am vazut, sau probabil n-am fost atent ... M-am oprit din prima la Bolovanu, caci stiam ca-i bun

21.11.2009, 18:17

Mie preturile mi se par fff. bune, pe unde a mancat sotul meu de a dat 150 lei pe niste paste si nu-s mai ce? Si -i era si foame, la baiet, cand o iesit de-acolo!

23.11.2009, 13:03

eu nu am mancat in viata mea dulciuri mai bune ca cele libaneze, in special cele cu crema de caimac de lapte sunt si f scumpe, dar merita rasfatul

03.12.2009, 18:28

eu am un alt restaurant libanez favorit., este al unor prieteni... n-are preturi asa mari iar mancarea este foarte buna.... eu adooooooooooor mancarea libaneza

30.12.2009, 08:12

Ca bun cunoscator al mincarii libaneze fac urmatorul comentariu despre restaurantul Mir de la Marriott:

am mincat ani de zile la Bacha si Mir e foarte departe de ce insemna mincare libaneza;

este de fapt un fals;

Mir are un ambient infernal, o atmosfera rece, cu becuri ROSII care te bat in ochi. Nu e cert daca acest becuri sint luate de la vreun bordel in lichidare sau de la un fost atelier foto dupa instaurarea definitiva a erei digitale;

mincarea este de multe ori ori prea acra ori prea sarata;

am mincat cel mai oribil foul moudamas, mai prost si decit la piccolo mondo (care era atroce)

pentru ca aceasta afacere numita Mir este numai o afacere si nu se intentioneaza multumirea clientului

o serie de ciprioti care au pe mina hotelul si vazind ce bine mergea Bacha au decis sa intre ei acolo si sa copieze: meniul, preturi, etc

problema este ca nu cunosc secretele, le lipsesc ingredientele care dau acel gust special si care fac mincarea intr-adevar buna si deosebita;

ti se raspunde invariabil ca bucatarul e libanez;

restaurantul e gol mai tot timpul si inclusiv receptia/concierge ale hotelului se feresc in a-l recomnda stiind deja calitatea si dorind sa evite reclamatii;

sugerez evitarea totala a acestui fals.

26.01.2010, 21:35

Foarte interesant, multumim de sfaturi

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia