El Mir, restaurantul libanez de la Marriott

Postat de Bucataras in Restaurante pe 21 Noi 2009 | 16132 vizualizari

Comentarii (8)

21.11.2009, 12:48

"Apa plata: 7,5 ron - senzationala"
Vin libanez n-aveau in meniu? Cam scump vinul romanesc, dar na.......
Voi citi oameni ati fost dupa cite ati comandat? 20? Cu dieta cum mai e atunci ?
Mincarea libaneza e una dintre preferatele mele, ca toate cele din spectrul asta mediteranean/sudist/batut de soare.
Aripioarele de pui erau cumva usor iuti sau ma insel eu?
Pentru unde e situat restaurantul, preturile sa zic ca sint ok/medii, cu exceptia insa a branzei la gratar, acolo mi se pare mult 30 lei.
Revin la bauturi, n-aveau nimic libanez deci?

21.11.2009, 13:29

Pai asta era inainte de dieta, ma

21.11.2009, 13:30

N-am vazut, sau probabil n-am fost atent ... M-am oprit din prima la Bolovanu, caci stiam ca-i bun

21.11.2009, 18:17

Mie preturile mi se par fff. bune, pe unde a mancat sotul meu de a dat 150 lei pe niste paste si nu-s mai ce? Si -i era si foame, la baiet, cand o iesit de-acolo!

23.11.2009, 13:03

eu nu am mancat in viata mea dulciuri mai bune ca cele libaneze, in special cele cu crema de caimac de lapte sunt si f scumpe, dar merita rasfatul

03.12.2009, 18:28

eu am un alt restaurant libanez favorit., este al unor prieteni... n-are preturi asa mari iar mancarea este foarte buna.... eu adooooooooooor mancarea libaneza

30.12.2009, 08:12

Ca bun cunoscator al mincarii libaneze fac urmatorul comentariu despre restaurantul Mir de la Marriott:

am mincat ani de zile la Bacha si Mir e foarte departe de ce insemna mincare libaneza;

este de fapt un fals;

Mir are un ambient infernal, o atmosfera rece, cu becuri ROSII care te bat in ochi. Nu e cert daca acest becuri sint luate de la vreun bordel in lichidare sau de la un fost atelier foto dupa instaurarea definitiva a erei digitale;

mincarea este de multe ori ori prea acra ori prea sarata;

am mincat cel mai oribil foul moudamas, mai prost si decit la piccolo mondo (care era atroce)

pentru ca aceasta afacere numita Mir este numai o afacere si nu se intentioneaza multumirea clientului

o serie de ciprioti care au pe mina hotelul si vazind ce bine mergea Bacha au decis sa intre ei acolo si sa copieze: meniul, preturi, etc

problema este ca nu cunosc secretele, le lipsesc ingredientele care dau acel gust special si care fac mincarea intr-adevar buna si deosebita;

ti se raspunde invariabil ca bucatarul e libanez;

restaurantul e gol mai tot timpul si inclusiv receptia/concierge ale hotelului se feresc in a-l recomnda stiind deja calitatea si dorind sa evite reclamatii;

sugerez evitarea totala a acestui fals.

26.01.2010, 21:35

Foarte interesant, multumim de sfaturi

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas

ieri la 10:21

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

pe 02.12 la 20:34

Bilute din biscuiti cu nuca si rom - Desert rapid si delicios

pe 02.12 la 16:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]