Ce mâncăm şi gătim _glutamat de sodiu E 621

Postat de gratziela in Alimente pe 8 Mai 2011 | 5696 vizualizari

Comentarii (4)

11.05.2011, 14:18

grozav articol..intr-adevar este plin de E-uri ce ne afecteaza sanatatea..e imposibil sa nu ii mai folosim cateodata,dar macar sa ii folosim rar si in cantitate redusa

12.05.2011, 10:14

Sunt cu totul de acord. Si vreau sa-ti spun ca mi-au trebuit cateva luni sa pot renunta la supele instant pe care le puneam in mancare, mai ales in ciorbe si supe. Cand nu puneam, aveam impresia ca mancarea nu are gust.

12.05.2011, 21:53

Nu folosesc si nu am folosit niciodata supe instant..la noi ciorba e cu legume,unele mai contin si carne si le acresc mereu cu bors de casa..ceea ce ink nu ma pot dezobisnui e delikt-ul....in rest incerc pe cat posibil sa evit prafurile de fel de fel din comert

12.05.2011, 21:58

pai delikatul e cred ca cea mai bogata sursa de acest glutamat)

am renuntat la el de cativa ani foarte buni! acum daca nu pun decat sare si piper, pun un amestec pe care mi-l fac din verdeturi uscate si maruntite bine, ori mai pun curry si aia e, totul e roz)

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

ieri la 08:41

Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională românească

pe 24.04 la 08:46

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]