Aluat fraged ptr placinte si tarte

Postat de doralinda72 in Tipsuri pe 26 Mar 2013 | 1987 vizualizari

Comentarii (21)

26.03.2013, 16:40

26.03.2013, 16:43

Nu mă pricep eu la aşa ceva, dar pot aprecia.

26.03.2013, 16:59

26.03.2013, 17:15

Padre, delia, motanel, va multumesc ptr aprecieri!

26.03.2013, 17:15

Interesant! De probat!

26.03.2013, 17:18

Cris

26.03.2013, 17:31

interesant

26.03.2013, 17:38

super!nu stiam

26.03.2013, 17:44

Multumim Dora!

26.03.2013, 17:47

fantastic ce chestie interesanta. eu insa nu stiu daca as putea combina alcool in aluat.

26.03.2013, 17:57

26.03.2013, 18:01

buna asta

26.03.2013, 18:05

laurita tu nu ai voie sigur

26.03.2013, 18:06

Eteeee un aluat betiv))

26.03.2013, 18:17

Gurita, eu nu suport taria

26.03.2013, 18:17

Buni )

26.03.2013, 20:38

Interesant, dar cine stie ce gust o sa aiba

26.03.2013, 21:51

Rocsi alcoolul isi pierde din tarie cand e preparat! La fel ca si vinul in sosuri!

26.03.2013, 21:52

Laura, asa cum am zis, alcoolul se pierde prin preparare!

26.03.2013, 21:54

Rocsi, nu e nevoie sa inlocuiesti multa apa cu vodca, si 50 ml ajunge cat sa nu se intareasca aluatul!

26.03.2013, 21:54

Luana, bya, dantes, sibirizescu

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]