Alimentele verzi te ajută să slăbeşti

Postat de Alinutza80 in Dieta pe 14 Apr 2013, 15:02

Articol pe placul a 13 bucatarasi
comenteaza
Alimentele verzi te ajută să slăbeşti

Vara se apropie cu paşi repezi, dar imaginea din oglindă este departe de a fi ceea ce-ţi doreşti să vezi. Anumite alimente te pot ajuta să ajungi la greutatea dorită, fără să te înfometezi.

Varza are un aport ridicat de fibre

Ai grijă ca din farfuria ta să nu lipsească legumele. Varza este una dintre cele mai bune opţiuni la care poţi apela deoarece este săţioasă şi bogată în substanţe nutritive precum vitamina C, magneziu şi acid folic. În combinaţie cu carnea de pui sau de curcan reprezintă alternativa perfectă pentru prânz sau cină.

Avocado te scapă de grăsimea abdominală

Este un aliment cu un aport ridicat de acizi monosaturaţi care ard pur şi simplu grăsimile. Îl poţi consuma în salate sau dacă nu eşti o fană a acestui fruct, ascunde-i gustul într-un smoothie de fructe. Pofta de dulce se va diminua treptat deoarece conţine zaharuri şi potasiu cu proprietatea de echilibrare a insulinei din sânge.

Seminţele de dovleac sunt o gustare sănătoasă

În orice dietă este recomandat să ai trei mese principale şi două gustări. Dacă nu ştii ce să alegi, seminţele de dovleac sunt alegerea ideală. Sunt suplimente naturale de fier, fosfor, zinc şi magneziu, asigurând o bună funcţionare a organismului. Şi fisticul este la fel de recomandat în timpul dietelor. Sunt o sursă naturală de antioxidanţi ce contribuie la scăderea riscului de apariţie a bolilor de inimă.

Ardeii verzi, plini de vitamina C

Anumite vitamine au un impact mai puternic în accelerarea arderii grăsimilor. Vitamina C este una dintre acestea, iar în ardeii verzi o regăsim din belşug. S-a demonstrat că persoanele care mănâncă în mod constant alimente bogate în această vitamină, îşi ţin mai uşor greutatea sub control. Este ideal să consumi aceste legume în combinaţie cu brânza de vaci slabă, fiind o alternativă excelentă pentru cină.

Lămâi verzi și miere, în loc de desert

Lime-ul în combinaţie cu o jumătate de ceaşcă de mierea de albine şi două ceşţi de lapte de cocos degresat poate înlocui cu succes un desert. Amestecă bine îngredientele şi bagă-le la congelator pentru câteva ore. Vei avea o îngheţată simplă, dar rafinată.

Comentarii (5)

15.04.2013, 17:51

07.05.2013, 00:37

07.05.2013, 15:05

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola