12 octombrie - Ziua Oradiei

Postat de Sidy in Bucataras hai hui pe 13 Oct 2012 | 3143 vizualizari

Comentarii (6)

13.10.2012, 15:24

FRUMOS..

13.10.2012, 15:49

Foarte frumos sa aveti o astfel de zi!! Si ce festivitate!!!

13.10.2012, 16:51

E frumos la zilele orasului, avem si noi aici la Iasi. Dar mie nu-mi place. Prea multa aglomeratie, prea multa galagie, prea multe...culori si prea multe mirosuri...

13.10.2012, 17:18

Sidy, ce eveniment frumos...stii, aproape ca simti cum s-a scris istorie!
ma bucur ca nu au fost invitati Anda Adam sau juma de Andree ))
ar fi fost ca nuca in perete

13.10.2012, 17:23

Frumos. Nu iubesc aglomeratia, ma oboseste groaznic forfota de oras, dar zilele astea imi plac si orice eveniment de gen.

13.10.2012, 21:23

Frumos!

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia