- punem 3 litri de apa la fiert intr-o oala cu capac
- curatam legumele, le spalam si le tocam marunt
- spalam carnea si o taiem cubulete mici
- cand apa clocoteste punem legumele tocate, mai putin cartofii, lasam sa fiarba 5 minute dupa care adaugam carnea si cartofii
- cand carnea...
- se face taitelul si se intinde subtire cu multa faina dupa care se ruleaza si se taie subtirel tot ruloul apoi se desfac spiralele si se rup in 2-3 ca sa nu fie taitelul prea lung in ciorba si se lasa intins pe un tocator ca sa se usuce putin
- se pune la fiert in 2 litri de apa pulpele...
- speli carnea o tai bucati potrivite si o pui la fiert in apa cu sare si aduni spuma imediat ce se formeaza
- cureti, speli si toci marunt morcovii, telina si ceapa uscata apoi le adaugi in ciorba cand carnea este pe jumatate fiarta
- cand legumele si carnea sunt fierte amesteci intr-un...
- se pune fasolea la fiert si separat se pune apa la fiert pt a o schimba pe cea in care fierbe fasolea - eu schimb vreo 2 ape
- cand in a treia apa fasolea s-a inmuiat pe jumatate se adauga radacinoasele tocate(morcov, albitura, telina) si ceapa si se lasa la fiert
- se toaca ardeiulsi se...
- se curata, se spala si se toaca morcovul , albitura, telina si ceapa si se pun la fiert in 2 litri apa
- dupa ce au fiert pe jumatate se adauga cartoful curatat si taiat cubulete mici si sfacla curatata si data pe razatoarea cu ochiuri mari
- dupa ce s-au inmuiat toate bine si adauga...
- curatam spalam si tocam zarzavatul
- punem la fiert ceapa, radacinoasele tocate si putin ulei
- cand sunt pe jumatate fierte adaugam cartoful si pumnul de linte spalata (lintea fierbe in aproximativ 20 min)
- dupa 10 min de fiert adaugam si pastele
- dupa inca 5 min de fiert punem...
Ciorba cu carne de porc
- punem 3 litri de apa la fiert intr-o oala cu capac - curatam legumele, le spalam si le tocam marunt - spalam carnea si o taiem cubulete mici - cand apa clocoteste punem legumele tocate, mai putin cartofii, lasam sa fiarba 5 minute dupa care adaugam carnea si cartofii - cand carnea...
Ciorbica de pui cu taitei de casa
- se face taitelul si se intinde subtire cu multa faina dupa care se ruleaza si se taie subtirel tot ruloul apoi se desfac spiralele si se rup in 2-3 ca sa nu fie taitelul prea lung in ciorba si se lasa intins pe un tocator ca sa se usuce putin - se pune la fiert in 2 litri de apa pulpele...
Ciorba ardeleneasca de miel
- speli carnea o tai bucati potrivite si o pui la fiert in apa cu sare si aduni spuma imediat ce se formeaza - cureti, speli si toci marunt morcovii, telina si ceapa uscata apoi le adaugi in ciorba cand carnea este pe jumatate fiarta - cand legumele si carnea sunt fierte amesteci intr-un...
Ciorba de fasole boabe -de post
- se pune fasolea la fiert si separat se pune apa la fiert pt a o schimba pe cea in care fierbe fasolea - eu schimb vreo 2 ape - cand in a treia apa fasolea s-a inmuiat pe jumatate se adauga radacinoasele tocate(morcov, albitura, telina) si ceapa si se lasa la fiert - se toaca ardeiulsi se...
Ciorba de sfecla rosie
- se curata, se spala si se toaca morcovul , albitura, telina si ceapa si se pun la fiert in 2 litri apa - dupa ce au fiert pe jumatate se adauga cartoful curatat si taiat cubulete mici si sfacla curatata si data pe razatoarea cu ochiuri mari - dupa ce s-au inmuiat toate bine si adauga...
Ciorba de legume cu linte
- curatam spalam si tocam zarzavatul - punem la fiert ceapa, radacinoasele tocate si putin ulei - cand sunt pe jumatate fierte adaugam cartoful si pumnul de linte spalata (lintea fierbe in aproximativ 20 min) - dupa 10 min de fiert adaugam si pastele - dupa inca 5 min de fiert punem...