Tabita _

4

Bucataras
grozav

București

Bucataras din 16.02.2013

RETETE301
PRIETENI343
Retete / Mancaruri cu carne

Mazare cu mini fileuri din piept de pui

In Pui la 23 Mai 2020

Se curata si se toaca ceapa. Ardeiul se toaca cubulete. Intr-o cratita se pune uleiul. Se pun bucatile de pui. Se adauga 1 cana cu apa. Se acopera cratita cu capac. Se fierbe inabusit. Se poate adauga din cand in cand cate o cescuta de apa daca observam ca a scazut apa....

Parjoale moldovenesti pufoase, reteta de chiftele suculente si gustoase

In Mancaruri cu carne la 10 Mai 2020

Cum se prepara Parjoale moldovenesti pufoase, reteta de chiftele suculente si gustoase: Cateva felii de paine sau o chifla vechi de 2 zile sau mai mult se pun in apa la inmuiat cat sa le acopere. Si se lasa sa se inmoaie bine. Eu am pus 2 ca am zis sa le salvez ca erau deja tari. :)) Ceapa...

Piept de curcan marinat in crusta de mustar si ierburi aromatice la cuptor

In Curcan la 3 Mai 2020

  Am tocat marunt frunzele de salvie si crengutele de cimbru.  Am tocat marunt usturoiul.   Intr-un castron am pus mustarul, uleiul de masline, salvia, cimbrul, rozmarinul, boia, sarea si piperul. Am adaugat si usturoiul.  Am amestecat bine totul pana s-a...

Pilaf cu ciuperci si pui din supa

In Pui la 26 Apr 2020

Intr-o cratita se pune putin ulei. Se adauga ceapa si morcovii. Dupa ce ceapa a devenit translucida, se adauga ciupercile. Cand legumele se inmoaie putin se adauga supa si carnea de pui. Cand supa incepe sa fiarba se adauga orezul lasat in prealabil la apa. Se adauga sare, piper,...

Cotlet de porc cu mazare

In Porc la 25 Apr 2020

 Cotletul se pune in ulei incins la prajit. Se prajeste pe ambele parti. Se adauga putina apa. Se acopera cu capacul. Se fierbe inabusit. Se curata si toaca ceapa si usturoiul. Se adauga ceapa, apoi usturoiul  Se adauga apoi apa. Se adauga mazarea si se lasa sa fiarba....

Cotlet de porc cu fasole verde

In Porc la 25 Apr 2020

Carnea se pune in ulei incins. Se intoarce pe ambele parti. Se adauga cate putina apa. Se adauga fasolea verde. Se condimenteaza. Se lasa inca 10-15 minute.

Mancare cu carne tocata si legume

In Mancaruri cu carne la 5 Apr 2020

Mai intai pregatim legumele. Curatam ceapa, morcovul, cartofii si usturoiul. Le spalam si tocam marunt ceapa si morcovul. Cartofii ii taiem cuburi. Cateii de usturoi il taiem in 2 sau in 4. Punem putin ulei de masline intr-o tigaie mai mare si dupa ce s-a incins bine, punem carnea tocata...

Sarmale in foi de varza murata

In Mancaruri cu carne la 4 Apr 2020

Mai intai am pus orezul intr-un bol cu apa. Am curatat ceapa si morcovul si le-am tocat. Am taiat cubulete mici si ardeiul. Le-am pus pe toate la calit in putin ulei. Le-am lasat cateva minute la foc mic pana au inceput sa se inmoaie si le lasam sa se raceasca. Intr-un bol mai mare...

Pulpe de pui cu legume

In Pui la 3 Apr 2020

Intr-o tigaie mai mare cu peretii mai grosi, am pus l-a incins uleiul. Am adaugat pulpele si le-am lasat sa se perpeleasca cateva minute pe ambele parti. Intre timp am pregatit legumele. Am tocat ceapa. Am taiat cubulete morcovii, cartofii si ardeiul. Se pun in tigaie ceapa si morcovii....

Ciulama din supa de pui cu legume

In Pui la 2 Apr 2020

Se taie ciupercile fasii subtiri. Ardeiul l-am taiat cubulete. Intr-o tigaie punem putin ulei de masline, adaugam ciupercile scurse bine de apa si le calim cateva minute. Adaugam si ardeiul. Luam cam jumatate din supa de pui cu legume, adaugam peste ciuperci si lasam sa fiarba 5-10 minute....

Gulas de porc cu cartofi

In Mancaruri cu carne la 16 Mar 2020

Am curatat, spalat si tocat ceapa, telina, morcovul si ardeiul. Intr-o tigaie am pus putin ulei. Cand uleiul s-a incins am adaugat pe rand legumele. Mai intai ceapa cu telina, apoi morcovul si apoi ardeiul. Am adaugat boia dulce si curcuma. Le-am lasat cateva minute cat sa se inmoaie...

Gulas de porc cu legume

In Porc la 13 Mar 2019

Mai intai se spala carnea si se taie bucatele. Cepele se curata, se spala si se toaca. Intr-o oala se pune putin ulei la incins si se adauga carnea, iar apoi ceapa. Se lasa sa se rumeneasca putin carnea, apoi se adauga apa si se lasa sa fiarba inabusit aproximativ 45-60 min sau pana cand...

Linte cu pui

In Pui la 6 Feb 2019

Carnea de pui se spala si se portioneaza in cubulete potrivite. Se curata ceapa, usturoiul si se toaca marunt. Se curata morcovul si se taie rondele. Se pune putin ulei la incins si se adauga carnea de pui. Cand s-a patruns putin, se adauga legumele: morcovul, ceapa, usturoiul. Se...

Chiftelute marinate in sos de rosii

In Mancaruri cu carne la 30 Ian 2019

Mai intai am pregatit chiftelutele. Am curatat ceapa si usturoiul si le-am tocat marunt. Am pus la inmuiat cateva secunde bucatile de paine in lapte. Apoi le-am stors putin. Am amestecat toate ingredientele pentru chiftele. Am format chiftelutele si le-am pus intr-o tigaie cu putin...

Copanele cu bambus la cuptor

In Pui la 16 Mar 2016

Mai intai se pregateste carnea. Se decongeleaza, se spala si se freaca cu sare si piper, apoi se aseaza intr-un vas termorezistent.  Se adauga apoi bambusul scurs de apa, apoi morcovii dati pe razatoarea mica si cateii de usturoi. Apoi uleiul de masline, condimentele si putina apa. Se...

Piept de pui cu legume la cuptor

In Pui la 20 Feb 2016

Se curata si se toaca ceapa si usturoiul, iar ghimbirul se rade. Intr-un vas termorezistent se pune pieptul de pui, legumele si condimentele. Se poate pune si putin ulei de masline.  Se adauga si apa. Se acopera vasul cu un capac sau cu o folie de aluminiu si se da la cuptorul...

Varza cu costita afumata

In Mancaruri cu carne la 30 Sep 2014

Se toaca varza si ceapa. Se taie carnea in bucati potrivite. Se seteaza aparatul pe functia Fry aproximativ 10 minute. Se adauga ceapa si carnea.  Dupa finalizarea programului, se adauga varza, condimentele si putina apa si se seteaza pe functia Stew aprox 1 ora. Se serveste cu...

Mancare de ciuperci cu cabanos

In Mancaruri cu carne la 30 Sep 2014

Ceapa se toaca.Cabanosul se taie feli. Ciupercile se curata de pielita. Se curata si usturoiul. Se pune putin ulei in vasul aparatului si se seteaza functia Fry pe aprox 15 minute. Cand s-a incins uleiul se adauga ceapa si cabanosul. Dupa terminarea programului, se pun ciupercile si...

Mancare de linte cu costita afumata - Multicooker

In Mancaruri cu carne la 25 Sep 2014

Se portioneaza carnea. Se curata si se taie telina "cuburi". Se adauga putin ulei in vasul aparatului, se seteaza pe functia Fry cam 15 minute. Cand uleiul s-a incins, se adauga carnea si dupa cateva minute telina. Se adauga putina apa si se seteaza functia Stew pentru 30 de...

Snitele picante din piept de pui

In Pui la 26 Mar 2014

Se spala carnea. Se portioneaza in felii subtiri. Se presara sare. Rosia se descojeste. Se da prin robot. Se curata usturoiul. Se piseaza si se amesteca cu sare, piper, ghimbir, ienibahar, ulei si cu rosia. Se bat ouale, se presara putina sare si 3/4 din faina si se amesteca bine. Se...

Pilaf cu legume si carnati

In Mancaruri cu carne la 22 Mar 2014

 Orezul se pune intr-un vas cu apa.  Ceapa se toaca, carnatii se taie rondele si se pun in tigaie (cratita) in ulei si se lasa pana cand ceapa se inmoaie putin si devine translucida.  Se adauga legumele. Se lasa 5-10 minute, apoi se adauga apa si se lasa pana cand legumele...

Cartofi piure cu snitel cu susan

In Mancaruri cu carne la 2 Noi 2013

Cartofii se curata de coaja, se spala, se taie cubulete si se pun la fiert in apa cu sare. Dupa ce au fiert, se scurge apa, se adauga laptele cald si se paseaza pana rezulta un piure. Feliile de snitel se bat usor pe ambele parti cu ciocanul de snitele. Se condimenteaza cu sare si piper....

Carne de porc cu spätzle (galuscute din faina) si cartofi

In Porc la 16 Iun 2013

Carnea se spala si se portioneaza. Ceapa se curata, se spala si se toaca marunt. Ceapa se pune in ulei incins pana devine sticloasa. Se adauga carnea si se prajeste cateva minute pe ambele parti la foc mare. Se stinge cu bere. Se adauga sare, piper, condimente. Se acopera cu apa...

Gulas de porc cu rosii

In Porc la 14 Iun 2013

Carnea se spala, se portioneaza si se sterge. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Rosiile se taie bucatele daca e cazul. Usturoiul se piseaza. Carnea se pune in putin ulei incins, intr-o cratita. Se lasa cateva minute pe fiecare parte. Se adauga ceapa si se lasa sa se...

Briose din carne tocata

In Mancaruri cu carne la 12 Iun 2013

Ceapa se toaca marunt. Morcovul se da pe razatoarea mica. Usturoiul se piseaza. Se pune uleiul de masline intr-o tigaie la incins. Se adauga ceapa, morcovul, usturoiul si oregano/cimbru si se calesc cateva minute. Se da tigaia la o parte si se lasa sa se raceasca. Se incinge cuptorul la...

Cartofi cu carne la cuptor

In Porc la 6 Iun 2013

Cartofii se curata, se curata sin se taie in bucati medii. Ceapa se curata si se taie solzisori. Carnea se spala, se portioneaza, se sareaza si se amesteca cu piper, boia si chimen. Carnea si ceapa se amesteca si se preseaza bine cu mainile. Se amesteca cu cartofii, se adauga ulei si...

Costita cu fasole

In Porc la 1 Iun 2013

Costita se spala, se portioneaza si se pune intr-o oala la fiert. Se adauga sare. Se scurge apa din conserva cu fasole si se clateste fasolea pana cand apa devine limpede. Cand carnea este aproape gata se adauga fasolea si se mai lasa 10-15 minute. Ceapa si morcovii se curata si se...

Mazare cu carne de vita si cartofi

In Vita la 1 Iun 2013

Se curata legumele de coaja Ceapa se toaca, carofii se taie cubulete mici, 1 morcov se taie rondele subtiri, ceilalti morcovi se dau pe razatoarea mica.  Se scurge apa din conserve si se clateste mazarea pana ce apa devine clara. Intr-o oala se pune untul sau uleiul la incins se adauga...

Pui intreg din supa aromat la cuptor

In Pui la 19 Mai 2013

Usturoiul se curata, se zdrobeste si se amesteca cu uleiul de masline, semintele de chimen, sare si piper. Puiul se unge cu amestecul aromat pe deasupra si pe sub piele. Intr-o tava sau intr-un vas termorezistent se pune supa si apoi puiul. Se da tava la cuptorul preincalzit la foc mediu...

Paste cu varza si carne

In Porc la 10 Mai 2013

Se pun la fiert pastele in apa clocotita cu sare si se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj. Carnea se condimenteaza cu sare, piper, ierburi de provence si se pune in uleiul incins sa se patrunda putin, 5 minute pe o parte si 5 minute pe cealalta parte. Apoi se adauga 2 cesti cu apa se...

Afisate 1 - 30 din 46 retete    

Postari recente

publicat la 09.04.2021

Varza dulce calita cu rosii

publicat la 25.12.2020

Ciorba de fasole verde cu scarita

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cozonac cu smantana

pe 24.12 la 20:10

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

pe 24.12 la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă

pe 23.12 la 10:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]