publicat la 04.05.2015
publicat la 11.03.2015
publicat la 26.07.2014
Daca ai nevoie de ajutorul unei persoane specializate, fa tot posibilul si obtine-l. Depinde numai de tine daca vei incalca sau nu anumite reguli, pentru a obtine ceea ce-ti doresti.
Bucataras.ro
[email protected]
Ciorba de ardei umpluti
Spalam ardeii, ii curatam de vene, de seminte si ii lasam de-o parte. Curatam morcovul si ceapa. Morcovul il dam pe razatoare iar ceapa o taiem marunt. Punem ceapa la calit, apoi adaugam morcovul, lasam sa se caleasca usor si la final adaugam pasta de ardei. Dupa ce s-au calit legumele,...
Ciorba de cartofi cu piept de pui
Spalam, curatam si taiem marunt legumele. Intr-o oala punem uleiul la incins, apoi adaugam ceapa si o lasam pana se inmoaie. Adaugam apoi morcovul si cartofii. Acoperim cu un capac si amestecam din cand in cand. Dupa ce legumele sau calit, adaugam pieptul de pui spalat si taiat...
Supa de rosii cu galuste de faina
Punem uleiul la incins, apoi adaugam faina si amestecam repede pentru a nu se forma cocolosi. Stingem apoi cu sucul de rosii, adaugam apa si lasam pana incepe sa fiarba. Galuste: intr-un bol batem ouale cu un praf de sare si de piper, apoi adaugam treptat faina si apa. Dupa ce supa a...
Ciorba de legume cu aripi de pui, reteta delicioasa, ca la mama acasa
Spalam, curatam si taiem marunt legumele. Intr-o oala punem uleiul la incins, apoi adaugam ceapa si o lasam pana se inmoaie. Adaugam apoi morcovul, ardeiul si cartofii. Acoperim cu un capac si amestecam din cand in cand. Dupa ce legumele sau calit, adaugam aripile de pui spalate...
Ciorba de legume cu carne de porc
Spalam si taiem carnea cubulete. Spalam legumele, le curatam, apoi le taiem cubulete. Intr-o oala punem uleiul, iar cand acesta s-a incins adaugam ceapa si o lasam sa se caleasca bine. Apoi adaugam adeiul, morcovul, cartofii si lasam sa se caleasca impreuna 5 minute. Adaugam cubulete...
Ciorba cu legume si cus cus
Am spalat, curatat si taiat marunt legumele. Intr-o oala am pus uleiul la incins, am adaugat ceapa si am last-o sa se caleasca 3-4 minute. Apoi am adaugat morcovii, cartofii si ardeiul. Am acoperit cu un capac si am amestecat din cand in cand pana cand legumele sau calit unpic. Apoi...
Ciorba de vara cu legume
Am spalat, curatat si taiat marunt legumele. Intr-o oala am pus uleiul la incins, apoi am adaugat morcovii si cartofii. Am acoperit cu un capac si am amestecat din cand in cand pana cand legumele sau calit unpic. Am adaugat pasta de ardei, am amestecat, am mai lasat 1 minut apoi am...
Ciorba de cartofi cu leustean
Spalam si curatam legumele. Ceapa o taiem marunt, ardeiul si cartofii ii taiem cubulete iar morcovul il dam pe razatoarea cu ochiuri mici. Intr-o oala punem putin ulei la incins, adaugam ceapa si o lasam sa se caleasca 5 minute, amestecand din cand in cand. Apoi adaugam morcovul si ardeiul si...
Ciorba de fasole rosie
Se pune apa la fiert intr-o oala, se adauga morcovii taiati, legumele congelate si se lasa sa fiarba. Cand legumele sunt fierte adaugam fasolea. Cand fasolea este patrunsa, toacam ceapa marunt si o calim in ulei incins. Cand devine aurie, adaugam boiaua dulce, putina sare si piper si...
Ciorba de fasole verde
Mai intai ne ocupam de pastaile de fasole. Le spalam, apoi le punem in apa rece si le lasam sa fiarba la foc mic. Cand acestea s-au inmuiat, adaugam legumele:morcovul taiat rondele, radacina de patrunjel si pastranacul taiate marunt ,ardeiul taiat cubulete si lasati sa fiarba in...
Ciorba de legume cu orez
Curatam si spalam legumele. Le taiem nici prea marunt dar nici prea mare. Punem toate legumele intr-o oala si le lasam sa se caleasca in 2 linguri de ulei timp de 4-5 minute. Adaugam apoi orezul spalat bine, pasta de rosii si completam cu apa (in functie de cata ciorba dorim sa obtinem)....
Ciorbita de pui cu legume
Pregatim o oala medie cu apa si sare, apoi o punem pe aragaz sa dea in clocot. Intre timp, spalam bine carnea si o taiem cubulete. Pana da intr-un clocot carnea, pregatim legumele: taiem cubulete mici morcovul,cartofii, ardeiul si ceapa. Intre timp, avem mare grija sa spumam carnea....
Supa de pui cu taitei de casa
Spalam pieptul de pui, apoi il punem la fiert la foc mic in apa rece (4 l) cu putina sare. Spuma care se face deasupra o indepartam cu o paleta cu gauri. Dupa ce s-a fiert, strecuram supa si scoatem din ea pieptul de pui (eu l-am prajit putin si l-am servit alaturi de un piure de cartofi)....
Ciorba de perisoare
Dam morcovul pe razatoare iar ceapa o taiem marunt. Punem carnea tocata intr-un castron, adaugam orezul ales si oul. Condimentam cu sare si piper si omogenizam. Din compozitia rezultata formam perisoarele (bilute cam cat o nuca). Intr-o oala punem putin ulei adaugam ceapa si lasa 2-3 minute la...
Supa crema de legume
Spalam legumele si apoi le taiem cubulete(toate in afara de rosii). Le punem la fiert intr-o oala cu apa si putina sare. Cand sunt fierte bine, adaugam o lingura de ulei si mai lasam 1 minut la fiert. Intr-o oala mai mica punem rosiile, le acoperim cu apa si le punem la fiert pana se inmoaie....