Cum se prepara Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda
Scoatem carnea cu 30 minute mai devreme, pentru a se tempera.
Spalam bucatile de rasol, le stergem cu prosoape de bucatarie pentru a avea suprafata uscata si le legam cu ața, pentru a ramane compacte....
Cum se prepara Snitel pane din piept de pui cu parmezan, reteta usoara si gustoasa
Mai intai am pregatit pieptul de pui, l-am taiat felii, l-am batut foarte putin, l-am sarat, piparat, usturoiat pe ambele parti, apoi m-am ocupat de parmezan. L-am dat prin robot pentru ca trebuie sa fie cat mai...
Iata cum se prepara Reteta de creier de porc pane
Am lasat creierul sa se dezghete si l-am tinut in apa rece, jumatate de ora.
L-am scos usor si l-am pus in alt vas cu apa rece, incercand sa elimin eventualele oscioare.
Am pus apoi un vas cu apa la fiert, cam un litru si jumatate, am...
Iata cum se prepara Reteta de tochitura de porc la cratita, cu mamaliga si cas framantat
Am spalat carnea, am uscat-o usor cu prosoape de hartie, am taiat-o bucati.
Am pus mai intai in uleiul fierbinte, pieptul de porc si carnea de pe buturel. Dupa ce s-au rumenit, am adaugat pulpa de porc...
Iata cum se prepara Reteta de friptura din pulpa de oaie la cuptor
Am spalat carnea pe care am cumparat-o gata feliata si am uscat-o cu prosoape de hartie.
In tigaia cu uleiul fierbinte, am pus pe rand feliile de carne si le-am tinut pana s-au rumenit putin pe ambele parti.
Le-am asezat...
Iata cum se prepara Reteta de pulpa de porc in sos picant
Mai intai am spalat si am uscat carnea cu prosoape de hartie. Am taiat-o cuburi mici si am calit-o in uleiul fierbinte, pana s-a rumenit usor pe toate partile.
Am adaugat ceapa taiata marunt si am calit-o putin impreuna cu carnea. Am...
Iata cum se prepara Reteta de parjoale moldovenesti cu carne de pui
Am spalat carnea si am lasat-o la scurs intr-o strecuratoare. Intre timp, am curatat morcovul, cartoful, ceapa, usturoiul, le-am spalat si le-am taiat bucati.
Am tocat carnea, apoi usturoiul, ceapa, painea,...
Iata cum se prepara Reteta de racituri de porc
Mai intai, am parlit bine la aragaz, urechile, picioarele si buturelul. Am taiat apoi buturelul in doua si am folosit partea de sus.
Am curatat (razuit) bucatile cu un cutit si le-am spalat bine.
Le-am pus apoi cu apa rece pe foc sa dea 2-3...
Iata cum se prepaara Reteta de chiftelute cu sos si piure la cuptor
Pentru chiftelute, dam toate ingredientele prin masina de tocat carne, apoi amestecam cu ouale,verdeata, sarea, piperul si facem bilute din compozitie, le trecem prin pesmet apoi le prajim pe toate in ulei...
Iata cum se prepara Reteta de aripioare de pui picante, cu cartofi la cuptor
Am parlit aripioarele, le -am spalat si le-am portionat.
Le-am uns cu uleiul, cu condimntul pentru pui si cu usturoiul granulat.
Le-am lasat 30minute sa se marineze. Acum am pus si cartofii la fiert....
Iata cum se prepara Reteta de pulpe de pui, gatite pe bete de frigarui, la cuptor
Spalam pulpele de pui, le uscam cu prosop de hartie, le scoatem pielea, le dezosam, le taiem cuburi nu prea mici si le amestecam cu restul ingredientelor.
Lasam 30minute sa se marineze carnita.
Asezam apoi...
Iata cum se prepara Reteta de friptura din piept de pui la cuptor
Spalam pieptul de pui si il lasam putin la scurs, intr-o sita. Il stergem apoi cu prosoape de hartie, il portionam in patru lobi si il fasonam.
Pregatim condimentele si incepem sa il ungem cu sare, piper, boia, usturoi si...
Iata cum se prepara Reteta de limba de porc cu masline
Limbile de porc le oparim timp de 5 minute apoi le curatam de pielita.
Dupa ce le-am curatat, le punem la fiert intr-o oala cu apa rece. Spumuim de cate ori este nevoie apoi punem o ceapa, morcovul, pastarnacul, telina. foile de...
Iata cum se prepara reteta de varza cu carnati:
Varza tocata o frecam cu putina sare.
Intr-un vas punem uleiul, ceapa, morcovul si ardeiul la calit timp de 10 minute.
Dupa cele 10 minute, punem varza si 1,5 l de apa fierbinte.
Lasam la fiert pana se inmoaie varza apoi punem...
Cotletul de porc se spala, se sterge cu servetele absorbante si se taie felii subtiri.
Feliile se bat cu ciocanul de snitele, intre doua folii de plastic, se sareaza, se pune piperul negru macinat si oregano frecat cu degetele ca sa se marunteasca.
Se lasa la frigider 15 minute
Intre...
Tăiem ceapa mărunt și o punem la calit in uleiul fierbinte, împreună cu morcovul și păstârnacul.
Le călim 5 minute adăugând cate putina apa,după care adăugăm orezul spalat și mai ținem pe foc, inca 5 minute amestecând din când în când....
Am curățat și spălat pulpele, le-am dezosat și le-am pus în tigaia unsa cu 1 lingura ulei.
Am presărat boiaua, piperul, am pus ceapa tăiată rondele deasupra pulpelor, untul și usturoiul zdrobit. Am pus putina sare, capacul și am lăsat pe foc mic 30 minute. Am gustat puțin sos...
Mai întâi curățăm ceapa și o tăiem peștișori iar usturoiul îl mărunțim. Le punem la calit in ulei cam 15-20 minute, adăugând cate putina apa.
Ficăței ii spălăm, ii curatam, îi tăiem in doua și îi punem în apa rece.
Punem o oala cu 2l...
Ceafa de porc se taie bucăți care se rumenesc pe toate părțile in uleiul fierbinte, menținând focul iute.
Dopa ce se rumenesc bucățile de ceafa, se scot cu o paleta pe o farfurie și se țin acoperite.
In același ulei se pune ceapa roșie tăiată peștișori și ardeiul tăiat...
Ceafa de porc se taie cuburi și se pune într-o cratiță in care am înfierbântat uleiul și se rumenește pe toate părțile.
Se adaugă ceapa tăiată mărunt și morcovul tăiat felii mai grosuțe, și le călim 5 minute
Se adaugă 500 ml apa fierbinte, se pune capac și...
Am curățat și spălat ficățeii, apoi i-am pus în lapte rece pentru 15 min.
Am curățat și tăiat ceapa mărunt, apoi am pus-o la calit in tigaie, adăugând din când în când câte două linguri apa.
Am scos ficățeii, i-am pus într-o...
Încep cu ceapa: o curat, o spăl și o toc mărunt, apoi o pun la calit in uleiul fierbinte, adăugând cate 1-2 linguri apa, până devine transparenta.
Carnea o spăl, o toc și o adaug peste ceapa. Călesc puțin și carnea, apoi pun bulionul, piperul și 200 ml apa. Pun...
Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda
Cum se prepara Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda Scoatem carnea cu 30 minute mai devreme, pentru a se tempera. Spalam bucatile de rasol, le stergem cu prosoape de bucatarie pentru a avea suprafata uscata si le legam cu ața, pentru a ramane compacte....
Snitel pane din piept de pui cu parmezan, reteta usoara si gustoasa
Cum se prepara Snitel pane din piept de pui cu parmezan, reteta usoara si gustoasa Mai intai am pregatit pieptul de pui, l-am taiat felii, l-am batut foarte putin, l-am sarat, piparat, usturoiat pe ambele parti, apoi m-am ocupat de parmezan. L-am dat prin robot pentru ca trebuie sa fie cat mai...
Reteta de creier de porc pane
Iata cum se prepara Reteta de creier de porc pane Am lasat creierul sa se dezghete si l-am tinut in apa rece, jumatate de ora. L-am scos usor si l-am pus in alt vas cu apa rece, incercand sa elimin eventualele oscioare. Am pus apoi un vas cu apa la fiert, cam un litru si jumatate, am...
Reteta de tochitura de porc la cratita, cu mamaliga si cas framantat
Iata cum se prepara Reteta de tochitura de porc la cratita, cu mamaliga si cas framantat Am spalat carnea, am uscat-o usor cu prosoape de hartie, am taiat-o bucati. Am pus mai intai in uleiul fierbinte, pieptul de porc si carnea de pe buturel. Dupa ce s-au rumenit, am adaugat pulpa de porc...
Reteta de friptura din pulpa de oaie la cuptor
Iata cum se prepara Reteta de friptura din pulpa de oaie la cuptor Am spalat carnea pe care am cumparat-o gata feliata si am uscat-o cu prosoape de hartie. In tigaia cu uleiul fierbinte, am pus pe rand feliile de carne si le-am tinut pana s-au rumenit putin pe ambele parti. Le-am asezat...
Reteta de pulpa de porc in sos picant
Iata cum se prepara Reteta de pulpa de porc in sos picant Mai intai am spalat si am uscat carnea cu prosoape de hartie. Am taiat-o cuburi mici si am calit-o in uleiul fierbinte, pana s-a rumenit usor pe toate partile. Am adaugat ceapa taiata marunt si am calit-o putin impreuna cu carnea. Am...
Reteta de parjoale moldovenesti cu carne de pui
Iata cum se prepara Reteta de parjoale moldovenesti cu carne de pui Am spalat carnea si am lasat-o la scurs intr-o strecuratoare. Intre timp, am curatat morcovul, cartoful, ceapa, usturoiul, le-am spalat si le-am taiat bucati. Am tocat carnea, apoi usturoiul, ceapa, painea,...
Reteta de racituri de porc
Iata cum se prepara Reteta de racituri de porc Mai intai, am parlit bine la aragaz, urechile, picioarele si buturelul. Am taiat apoi buturelul in doua si am folosit partea de sus. Am curatat (razuit) bucatile cu un cutit si le-am spalat bine. Le-am pus apoi cu apa rece pe foc sa dea 2-3...
Reteta de chiftelute cu sos si piure la cuptor
Iata cum se prepaara Reteta de chiftelute cu sos si piure la cuptor Pentru chiftelute, dam toate ingredientele prin masina de tocat carne, apoi amestecam cu ouale,verdeata, sarea, piperul si facem bilute din compozitie, le trecem prin pesmet apoi le prajim pe toate in ulei...
Reteta de aripioare de pui picante, cu cartofi la cuptor
Iata cum se prepara Reteta de aripioare de pui picante, cu cartofi la cuptor Am parlit aripioarele, le -am spalat si le-am portionat. Le-am uns cu uleiul, cu condimntul pentru pui si cu usturoiul granulat. Le-am lasat 30minute sa se marineze. Acum am pus si cartofii la fiert....
Reteta de pulpe de pui, gatite pe bete de frigarui, la cuptor
Iata cum se prepara Reteta de pulpe de pui, gatite pe bete de frigarui, la cuptor Spalam pulpele de pui, le uscam cu prosop de hartie, le scoatem pielea, le dezosam, le taiem cuburi nu prea mici si le amestecam cu restul ingredientelor. Lasam 30minute sa se marineze carnita. Asezam apoi...
Reteta de friptura din piept de pui la cuptor
Iata cum se prepara Reteta de friptura din piept de pui la cuptor Spalam pieptul de pui si il lasam putin la scurs, intr-o sita. Il stergem apoi cu prosoape de hartie, il portionam in patru lobi si il fasonam. Pregatim condimentele si incepem sa il ungem cu sare, piper, boia, usturoi si...
Reteta de limba de porc cu masline
Iata cum se prepara Reteta de limba de porc cu masline Limbile de porc le oparim timp de 5 minute apoi le curatam de pielita. Dupa ce le-am curatat, le punem la fiert intr-o oala cu apa rece. Spumuim de cate ori este nevoie apoi punem o ceapa, morcovul, pastarnacul, telina. foile de...
Reteta de varza cu carnati
Iata cum se prepara reteta de varza cu carnati: Varza tocata o frecam cu putina sare. Intr-un vas punem uleiul, ceapa, morcovul si ardeiul la calit timp de 10 minute. Dupa cele 10 minute, punem varza si 1,5 l de apa fierbinte. Lasam la fiert pana se inmoaie varza apoi punem...
Snitel din cotlet de porc, in stil vienez
Cotletul de porc se spala, se sterge cu servetele absorbante si se taie felii subtiri. Feliile se bat cu ciocanul de snitele, intre doua folii de plastic, se sareaza, se pune piperul negru macinat si oregano frecat cu degetele ca sa se marunteasca. Se lasa la frigider 15 minute Intre...
Ardei umpluti cu carne de porc
Tăiem ceapa mărunt și o punem la calit in uleiul fierbinte, împreună cu morcovul și păstârnacul. Le călim 5 minute adăugând cate putina apa,după care adăugăm orezul spalat și mai ținem pe foc, inca 5 minute amestecând din când în când....
Pulpe de pui fragede la tigaie
Am curățat și spălat pulpele, le-am dezosat și le-am pus în tigaia unsa cu 1 lingura ulei. Am presărat boiaua, piperul, am pus ceapa tăiată rondele deasupra pulpelor, untul și usturoiul zdrobit. Am pus putina sare, capacul și am lăsat pe foc mic 30 minute. Am gustat puțin sos...
Ficatei de pui cu smantana
Mai întâi curățăm ceapa și o tăiem peștișori iar usturoiul îl mărunțim. Le punem la calit in ulei cam 15-20 minute, adăugând cate putina apa. Ficăței ii spălăm, ii curatam, îi tăiem in doua și îi punem în apa rece. Punem o oala cu 2l...
Ceafa de porc cu ceapa si ardei gras
Ceafa de porc se taie bucăți care se rumenesc pe toate părțile in uleiul fierbinte, menținând focul iute. Dopa ce se rumenesc bucățile de ceafa, se scot cu o paleta pe o farfurie și se țin acoperite. In același ulei se pune ceapa roșie tăiată peștișori și ardeiul tăiat...
Mazare cu ceafa de porc
Ceafa de porc se taie cuburi și se pune într-o cratiță in care am înfierbântat uleiul și se rumenește pe toate părțile. Se adaugă ceapa tăiată mărunt și morcovul tăiat felii mai grosuțe, și le călim 5 minute Se adaugă 500 ml apa fierbinte, se pune capac și...
Ficatei de pui cu sos
Am curățat și spălat ficățeii, apoi i-am pus în lapte rece pentru 15 min. Am curățat și tăiat ceapa mărunt, apoi am pus-o la calit in tigaie, adăugând din când în când câte două linguri apa. Am scos ficățeii, i-am pus într-o...
Musaca de cartofi cu carne tocata de pui
Încep cu ceapa: o curat, o spăl și o toc mărunt, apoi o pun la calit in uleiul fierbinte, adăugând cate 1-2 linguri apa, până devine transparenta. Carnea o spăl, o toc și o adaug peste ceapa. Călesc puțin și carnea, apoi pun bulionul, piperul și 200 ml apa. Pun...