publicat la 14.07.2019
publicat la 12.07.2019
publicat la 28.02.2016
Astazi daca simti ca nu ti se acorda suficienta atentie, te porti ca un copil razgaiat ce esti! Plangi, bati din picior, arati cu degetul si zici doar “Vreau, vreau, vreau”!
Bucataras.ro
[email protected]
Ciorba de vacuta
Curatam si spalam bine legumele. Spalam bine carnea si o taiem cubulete. Tocam ceapa, morcovii, gulia, telina, patrunjelul si le calim in putin ulei. Adaugam cubuletele de carne, calim putin si dupa adaugam apa. Punem sare si piper. Lasam sa fiarba 20-25 minute....
CIORBA DE ARDEI UMPLUTI
Scoatem cotorul din ardei, cu grija sa nu ii rupem SI SPALAM BINE Intr-un bol punem carnea tocata, orezul si 2 cepe tocate marunt, sare si piper. Omogenizam. Umplem ardeii, lasand cam 2-3 cm liber deoarece creste orezul din amestec si poate iesi carnea afara din ardei....
Bors de pui
Curatam si spalam bine legumele. Le taiem cubulete si le punem la calit in putin ulei, cu exceptia cartofului. Spalam bine carnea de pui si o adaugam peste legume. Adaugam apa, aproximativ 2,5-3 l. Asezonam si lasam la fiert aproximativ 30 minute. Adaugam...
Ciorba de fasole cu ciolan afumat
Spalam bine boabele de fasole si o lasam la inmuiat de pe o zi pe alta in apa. A doua zi fierbem fasolea aproximativ 1,5 ore cu foi de dafin. Spalam bine si curatam legumele. Taiem legumele si le punem la calit cu putin ulei. Adaugam ciolanu taiat bucatele si fasolea aproape fiarta....
Ciorba acra cu carne de pui
Curatam si spalam bine legumele. Taiem ceapa marunt, morcovii si patrunjelul rondele, ardeiul cubulete mici. Intr-o oala punem uleiul la incins, adaugam legumele taiate si le calim usor aproximativ 10 minute. Carnea o spalam bine de impuritati, o taiem cubulete si o adaugam peste legume....
Ciorba de pui a la grec
Se curata , se spala si se taie legumele fiecare corespunzator Carnea se spala si se taie cubulete Se pun legumele la calit in putin ulei, mai putin cartofii, se adauga carnea, apa si condimentele Se lasa la fiert pentru 25-30 minute Se adauga cartofii taiati cubulete si orezul Se...
Ciorba de salata
Salata se spala bine si se taie solzisori Se curata usturoiul, se piseaza si se pune la calit in putin ulei Cand isi capata o culoare aurie se adauga salata si se mai caleste pt 5 minute Se adauga laptele, apa, si sarea si se mai lasa la fiert pt 15-20 minute, insa supravegheata sa nu...
Ciorba de fasole boabe cu ciolan afumat!
Fasolea se spala bine si se lasa la inmuiat de seara pana dimineata intr-un vas cu apa A doua zi se pune la fiert aproximativ o ora cu cateva foi de dafin. Legumele se curata, se spala bine, se toaca marunt si se pun la calit in putin ulei se adauga apa, ciolanul afumat si se lasa...
Supa de pui cu galuste de gris
Se spala bine pulpele si se taie bucati Se curata si se spala bine legumele, dupa care se taie in functie de preferinta Intr-o oala se pun pulpele, legumele si apa si se dau la fiert pt aproximativ 30 minute Dupa aproximativ 15 minute se adauga delicatul si sare dupa gust Se...
Ciorba de perisoare
Se curata si se spala bine legumele Carnea tocata se amesteca cu orezul, o ceapa tocata marunt, 1 ou, sare si piper Restul legumelor se taie si se pun la calit in ulei pentru 5 minute Se adauga apa si se lasa la fiert cu putina sare Din compozitia obtinuta din carne se fac...
Ciorba de porc a la grec
Legumele se curata, se spala bine si se taie fiecare corespunzator. Carnea se spala bine si se taie cubulete. Legumele se pun la calit in putin ulei. Cand ceapa capata o culoare cristalina se adauga si carnea la calit pentru 10 minute. Se adauga apa, sarea, piperul dupa gust si se...
Supa de casa cu taitei
Se curata legumele, se taie corespunzator si se aseaza in oala Pulpele se spala bine si se pun si ele in oala Se adauga apa si se da la fiert pt 60 minute Se ia spuma de deasupra din cand in cand pentru a nu se tulbura supa Cand carnea e aproape fiarta se adauga sarea si cubul maggie...