Vinete pane

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 20 Apr 2010 | 11241 vizualizari

COMENTARII (17)

silvi0ara 1

20.04.2010, 22:29

nadina73 1

20.04.2010, 22:42

multumesc silvioara mult

danis 1

20.04.2010, 22:43

foarte bune simo,nota 10

nadina73 1

21.04.2010, 00:02

iarasi tu?mai da cum pun ceva si tu hopa

nadina73 1

21.04.2010, 00:02

am glumit danuta pe pup,

marcela1979 1

21.04.2010, 10:22

vinetele nu le lasi sa se scurga de amareala dupa ce le dai cu sare?

nadina73 1

21.04.2010, 13:04

carla sincer nu ,dar nu sant amare,cred ca depinde si de soi nu?

vero_closca 1

21.04.2010, 13:37

delicioase!

susu 1

21.04.2010, 14:29

Nadina si eu am facut vinete pane si mi-au placut la nebunie, mai ales ca a mers si o bere rece. Eu le-am umplut cu branza sarata si marar.

mariac 1

21.04.2010, 17:21

e ff gustos cred

Sylvia 1

21.04.2010, 17:27

Excelent arat nu am mai mancat de o vesnicie !!!

nadina73 1

21.04.2010, 22:51

asa e vero dar sa sti ca mie mi se par mult mai gustoase vinetele cele de culoare mov inhis visiniu cu alb ceva de genul acesta ,sant mult mai albe si mai bune la gust ,dar acuma nu am gasit

nadina73 1

21.04.2010, 22:52

susu cum le-ai umplut intregi sau pe felie cum ai pus e foarte buna idea ta

nadina73 1

21.04.2010, 22:52

asa e buni

nadina73 1

21.04.2010, 22:53

sylvia incearcale sant

mariac 1

22.04.2010, 20:53

nadina73 1

04.05.2010, 10:36

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vinete calite cu rosii