Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 20 Apr 2010 | 11241 vizualizari
silvi0ara 1
nadina73 1
multumesc silvioara mult
danis 1
foarte bune simo,nota 10
iarasi tu?mai da cum pun ceva si tu hopa
am glumit danuta pe pup,
marcela1979 1
vinetele nu le lasi sa se scurga de amareala dupa ce le dai cu sare?
carla sincer nu ,dar nu sant amare,cred ca depinde si de soi nu?
vero_closca 1
delicioase!
susu 1
Nadina si eu am facut vinete pane si mi-au placut la nebunie, mai ales ca a mers si o bere rece. Eu le-am umplut cu branza sarata si marar.
mariac 1
e ff gustos cred
Sylvia 1
Excelent arat nu am mai mancat de o vesnicie !!!
asa e vero dar sa sti ca mie mi se par mult mai gustoase vinetele cele de culoare mov inhis visiniu cu alb ceva de genul acesta ,sant mult mai albe si mai bune la gust ,dar acuma nu am gasit
susu cum le-ai umplut intregi sau pe felie cum ai pus e foarte buna idea ta
asa e buni
sylvia incearcale sant
TRIMITE COMENTARIU
de Retete_gustoase 1
de oanapl 7
de Constelatialeu 9
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 20:44
de Bucataras 6
pe 22.11 la 16:33
pe 22.11 la 16:03
pe 22.11 la 12:08
pe 21.11 la 10:51
7 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
de Panacris 9
4 voturi
3 voturi
oanapl
vasimur
RODIMUR
Caty 3
2052 puncte
Rocsi 9
1250 puncte
vasimur 4
1198 puncte
oanapl 7
1103 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de RODIMUR 8
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!