Vinete la borcan pentru iarna

de Ina in Conserve, 20 Oct 2012 | 52330 vizualizari

COMENTARII (14)

diaconta 1

20.10.2012, 21:45

MAI DEMULT LE PUNEAM SI NOI LA BORCAN,ACUM LE PUNEM DOAR LA CONGELATOR.

Rocsi 1

20.10.2012, 21:46

Bravo harnicuta

Valclaudia 1

20.10.2012, 21:47

Prind atat de bine vinetele iarna... Bravo, eu n-am pastrat vinete decat in congelator.

adry88 1

20.10.2012, 21:50

felicitari harnicuto

Lau 1

20.10.2012, 22:03

harnicuta

Ina 1

20.10.2012, 22:05

Pana anul asta puneam doar la congelator, dar am nu mai am loc si am pus si/si , din toate
Multumesc!

laura_n 1

20.10.2012, 22:10

bun, bun

mamaieelena 1

20.10.2012, 22:11

super grozav eu am facut si prajite in ulei nu numai coapte dar nu am facut fotografii si nu am cum sa postez

MotanLaOale 1

20.10.2012, 22:14

Miha 1

20.10.2012, 23:06

Te-ai harnicit Ino!

Ina 1

21.10.2012, 08:05

Miha, asa am fost! ))

Cris2711 1

21.10.2012, 11:41

vai ce imi plac vinetele

Dana_Retetegg 1

23.11.2012, 00:13

Panacris 1

14.09.2020, 21:57

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume - Reteta simpla la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel cu budinca de vanilie si visine - Reteta rapida cu foietaj

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Zacusca