Varza cu carne

de gaby_duceag in Porc, 13 Dec 2009 | 9876 vizualizari

COMENTARII (5)

Nicolae 1

15.12.2009, 21:22

liana_geicu 1

15.12.2009, 21:38

Daca mi-ai da varza (acra) cu carnita si mamaliga dimineata, la pranz si seara eu nu as zice nu! Cred ca daca fac un clasament este pe primuil loc!

gaby_duceag 1

16.12.2009, 00:45

ma bucur Liana.auzi..eu pana acum n-o faceam asa;eu puneam morcov,ceapa,zarzavaturi si o faceam pe ochiul de la aragaz,nu la cuptor;dar..discutand cu un prieten drag pe mess,m-a invatat s-o fac asa.si e grozava!!

gaby_duceag 1

16.12.2009, 00:46

aa,am uitat,rolul borsului e s-o acreasca,dar daca pui varza murata..nu mai pui brosul peste varza,pui doar afumaturile

ionix 1

16.12.2009, 13:34

si eu pun bors in varza pt a o acri bun bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Lucskos Kaposzta