Unt aromat

de Lau in Sosuri, 28 Mar 2012 | 4629 vizualizari

COMENTARII (29)

Mitinita 1

28.03.2012, 23:02

vreau sa fac si eu

Lau 1

28.03.2012, 23:11

VERONICA2607 1

28.03.2012, 23:32

bun

simo_brkic 1

28.03.2012, 23:53

si se poate face si unt rosu aromat folosind sfecla rosie iese o minunatieee

naomy 1

29.03.2012, 00:00

foarte gustos

Panacris 1

29.03.2012, 07:48

Delicios!

Georgiana78 1

29.03.2012, 08:21

BUuuuuun!

Geanina87 1

29.03.2012, 10:22

Imi place..

Lau 1

29.03.2012, 10:30

multumesc

MotanLaOale 1

29.03.2012, 10:35

Lau 1

29.03.2012, 10:36

oana_pisicutza16 1

29.03.2012, 11:20

imi place

Rocsi 1

29.03.2012, 11:21

deyutzky 1

29.03.2012, 11:30

like

angyb 1

29.03.2012, 11:36

Lau 1

29.03.2012, 11:37

aziz 1

29.03.2012, 12:26

grozav de fain!!

jolygina 1

29.03.2012, 12:47

da da am mai vz cred ca-i delicios

mamaieelena 1

29.03.2012, 13:29

bun

Lau 1

29.03.2012, 14:09

multumesc

MIUTA 1

29.03.2012, 14:15

Imi place

Lau 1

29.03.2012, 14:27

Sim0na 1

29.03.2012, 15:07

Am salvat reteta!

Alinutza80 1

29.03.2012, 18:54

tare bun,fac si eu din asta

Lau 1

29.03.2012, 18:59

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Unt cu usturoi si marar