Ulei de masline cu aroma de cimbru

de Sim0na in Sosuri, 3 Noi 2012 | 7429 vizualizari

COMENTARII (15)

T I M E A 1

03.11.2012, 17:26

bun, bun

Cris2711 1

03.11.2012, 17:33

cu indragostitul asta,ai facut o alegere buna,crede-ma ,pe cuvant de cercetas

MotanLaOale 1

03.11.2012, 17:48

Valclaudia 1

03.11.2012, 17:56

sa-mi spui ce parere ai de rezultat, atunci cand vei folosi aceste tipuri de ulei. Arata grozav!

Lau 1

03.11.2012, 19:28

elucubratiiculinare 1

03.11.2012, 19:44

sigur sunt mai bune decat cele din comert

diaconta 1

03.11.2012, 20:54

super

mirela0911 1

03.11.2012, 21:20

Ce aromat e!

Merisor 1

03.11.2012, 21:21

Ce idei faine ai!

laura_n 1

03.11.2012, 21:36

super idee!

Rocsi 1

03.11.2012, 21:48

De toate ai pregatit.Bravo harnicuto

Sim0na 1

03.11.2012, 21:49

Va multumesc tuturor. Uleiurile le-am incercat deja la salate, si sunt superrr!! Deci le recomand cu drag!!

adry88 1

04.11.2012, 13:25

like pentru idee

gaby_gabytza 1

21.11.2012, 11:03

Dana_Retetegg 1

25.11.2012, 22:55

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sos pentru salate (light- fara grasime)