Trandafiri din aluat foietaj si mere

de Bucataras Medi in Dulciuri, 25 Oct 2015 | 4603 vizualizari

COMENTARII (23)

CameliaR 1

25.10.2015, 11:13

MotanLaOale 1

25.10.2015, 11:16

frumosi

Mitinita 1

25.10.2015, 11:20

Superbi!

Bucataras Medi 1

25.10.2015, 11:27

Pup,Camelya!

Bucataras Medi 1

25.10.2015, 11:35

Mooooooooootanel,pupici ,imbratisari si La multi ani!

Bucataras Medi 1

25.10.2015, 11:35

Miti,ma bucur ca iti plac!Pentru asta meriti o melodie

-Licurici- 1

25.10.2015, 11:35

Foarte frumosi! si buni!

alilianaa 1

25.10.2015, 11:41

super frumosi si super buni!

T I M E A 1

25.10.2015, 11:44

ce frumosi

Constelatialeu 1

25.10.2015, 11:52

Trandafir de la OItopeni,te-as.....

Andra_Constantinescu 1

25.10.2015, 12:27

Vreau si eu!

Ina 1

25.10.2015, 12:42

vin la tine

simona72 1

25.10.2015, 13:20

Ce frumusei!!!

Bya Ralu 1

25.10.2015, 15:15

ce faini sunt

Bunica 1

25.10.2015, 15:32

Ca de obicei sunt terminați ,ăhăăăăăăăă de când cu lupii-aia albiLa bunătățile astea am salivat când i-am vazut pe FB))

mirela0911 1

25.10.2015, 16:15

Ce frumoși sunt!

Zamfira 1

25.10.2015, 17:38

RuxyRux 1

25.10.2015, 19:30

Vai ce minunatie!

Rocsi 1

25.10.2015, 20:09

Cat de frumosi sunt!

Gherca Daniela 1

26.10.2015, 08:55

Ksenya 1

26.10.2015, 08:58

anca_rm 1

26.10.2015, 09:02

ce frumosi sunt

miki_a 1

26.10.2015, 13:11

Cat de frumosi ti-au iesit!!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Prajitura ''Primavara Florilor"